About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

1ο HER DEATH FEST: Σάββατο 2 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης

1ο HER DEATH FEST Mortal Torment Vermingod Dementia Below The Bottom Outreign Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 Cine Studio (Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου 177, Αλικαρνασσός) Ηράκλειο Κρήτης
1ο HER DEATH FEST: Σάββατο 2 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης

1ο HER DEATH FEST
Mortal Torment
Vermingod
Dementia
Below The Bottom
Outreign


Σάββατο 2 Ιουλίου 2016
Cine Studio (Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου 177, Αλικαρνασσός)
Ηράκλειο Κρήτης




Ναι, πολύ καλά είδατε!! BREE READY FOR KAΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΤΑΡΑ!
Και αναρωτιόσασταν τι θα κάνετε μετά το πέρας των εξετάσεων?


Φέρτε σωσίβια, μπρατσάκια, μαγιό, ελάτε και γυμνοί αν θέλετε στο 1ο HER DEATH FEST, που θα λάβει χώρα στην πόλη του Ηρακλείου. Το πρώτο Σάββατο, λοιπόν, του Ιούλη σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο δυνατότερο event που θα δει αυτή η πόλη το φετινό καλοκαίρι, στο CINE STUDIO (Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου 177, Αλικαρνασσός). Ετοιμαστείτε για ατελείωτο ξύλο και moshpit από τα λίγα...


MORTAL TORMENT (ATH) , [Death Metal]

https://www.facebook.com/mortaltorment/?fref=ts
-----------------------------------------------------------------------------
Mε τη νέα τους full - length κυκλοφορία που ακούει στο όνομα "Cleaver Redemption" , αυτοί οι Bree-ζολάδες επιστρέφουν στην πόλη μας με σκοπό να μας "ψυχαγωγήσουν" υπό τη συνοδεία των γλυκών ασμάτων τους. Κοινώς να μην αφήσουν κεφάλι για κεφάλι όρθιο. Αυθεντικό Death Metal, σερβιρισμένο με μία συνταγή που μόνο οι MT κατέχουν με τόση μαεστρία.
Η μπάντα ξεκίνησε τη δράση της το 2005 με την κυκλοφορία ενός Demo που έφερε τον τίτλο "Infernal Odium Schizophrenia" . Έπειτα από συχνές αλλαγές στο line-up, ξαναχτυπούν με την επανακυκλοφορία του demo τους σε 4 way split μέσω της COYOTE RECORDS. Το έτος 2011 τους βρήκε να έχουν το πρώτο full - length album τους, με τίτλο "Resuscitation", πάλι μέσω της ίδιας εταιρείας. Ακολούθησαν αναρίθμητες live εμφανίσεις και δυνατά support acts σε ονόματα όπως DYING FETUS, ABORTED, CARCASS, OBSCURA, BELPHEGOR. Εκτός αυτών έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα φεστιβαλ, μερικά εκ των οποίων είναι τα Gothenburg Deathfest και Flesh Party Open Air.
Οι Mortal Torment πρόσφατα κυκλοφόρησαν το "Cleaver Redemption" μέσω της GORE HOUSE PRODUCTIONS. Ελάτε να τους γνωρίσετε οn stage!!
FEEL THEM LIVE!


VERMINGOD(PATR) , [Death Metal]

https://www.facebook.com/Vermingod/info/?tab=page_info
-------------------------------------------------------------------------------------
Πώς θα μπορούσε να λείπει η μιναρούπολη από ένα τόσο μοναδικό line up? Και μάλιστα oι elite της, που δεν είναι άλλοι από τους Vermingod. Με 2 δυνατές δισκάρες στην πλάτη τους, πλήθος live εμπειρίας και ατελείωτη όρεξη, οι Πατρινοί masters του Death Metal έρχονται για πρώτη φορά στα Κρητικά εδάφη για να σας κάνουν να θυμάστε αυτή τη βραδιά για το υπόλοιπο της ζωης σας.
Η γέννηση των Vermingod μας πάει 13 χρόνια πριν, έτος 2003, όπου ξεκίνησαν τη δράση τους. Με τη σταθεροποιήση του line up τους ήρθε και το πρώτο τους παιδί που ακούει στο όνομα "The Grand March To Devastation". Aκολούθησαν αναρίθμητες live εμφανίσεις με ονόματα όπως Septic Flesh, Tardive Dyskinesia, Human Rejection, Sirroco και πολλούς άλλους. Το έτος 2016 τους βρήκε να μας σερβίρουν το "Whisperer Of The Abysmal Wisdom" υπό την UNGODLY RUINS PRODUCTIONS.
FEEL THEM LIVE


DEMENTIA (HER) , [Melodic Death Metal/Djent]

https://www.facebook.com/dementiagr/?fref=ts
-----------------------------------------------------------------------------
Oι Dementia ξεκίνησαν την ενεργό δράση τους στις αρχές του έτους 2016, έχοντας κυκλοφορήσει ένα single από το επερχόμενο full-length album τους. Έχουν πραγματοποιήσει πλήθος live εμφανίσεων στο Ηράκλειο και πρόσφατα στην Αθήνα στα πλαίσια του AFTER THE LAMB FEST, μαζί με New World Disorder, Fields Of Aaru, Fatal Fragments, Hearken To Their Agony και Treason As Relief.
Στην εμφάνιση τους στο HER DEATH FEST τον Ιούλιο θα παρουσιάσουν φρέσκο υλικό από το album τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2016.


BELOW THE BOTTOM (HER) [Hardcore]

https://www.facebook.com/belowthebottom/?fref=ts
-----------------------------------------------------------------------------
Ξεκινησαν το 2009 διασκευαζοντας αγαπημενα τους hardcore/punk κομματια.
μετα απο αρκετα live (ακομα και σε σπιτια) ολοκληρωσαν τη πρωτη δικη τους δουλεια με τιτλο self-defined.
Ενα EP 4 κομματιων εξ ολοκληρου DIY. Με εμφαση στις εναλλαγες τεμπο,τα βαρια beatdown τα οπαδικα δευτερα φωνητικα και τον καυστικο στιχο
ηταν θεμα χρονου να παιξουν με την αφροκρεμα της hardcore/punk ελληνικης αλλα και διεθνης σκηνης εντος και εκτος κρητης.
To μαιο του 2016 κυκλοφορησαν το πρωτο full length album τους με τιτλο justice served λαμβανοντας πολυ θετικο feedback απο τη hardcore κοινοτητα..


OUTREIGN (HER) , [Death Metal]

https://www.facebook.com/Outreign/?fref=ts
-----------------------------------------------------------------------------
Οι Outreign είναι μια πενταμελής Death Metal μπάντα, που σχηματίσθηκε αρχές του 2015 στο Ηράκλειο Κρήτης. Έπειτα από αλλαγές στον ήχο και στα μέλη της δημιουργήθηκε η σημερινή σύνθεση.Τον Μάρτιο του 2016 οι Outreign δημοσιεύσαν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο "Attainments Of An Abyssal Mind".

ΒΕ FUCKING THERE!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
CINE STUDIO (Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου 177, Αλικαρνασσός)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 Ευρώ
Doors/Live Starts: T.B.A.


Δελτίο Τύπου




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: