About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

TARJA: Νέο album έκπληξη

Ενώ περιμένουμε την κυκλοφορία του νέου προσωπικού album της Tarja "The Shadow Self" που έχει προγραμματιστεί απο την earMUSIC για τις 5 Αυγούστου, η βασίλισσα του heavy rock ανακοίνωσε κι άλλο ένα νέο album το οποίο θα προηγηθεί του "The Shadow Self".
TARJA: Νέο album έκπληξη

Ενώ περιμένουμε την κυκλοφορία του νέου προσωπικού album της Tarja "The Shadow Self" που έχει προγραμματιστεί απο την earMUSIC για τις 5 Αυγούστου, η βασίλισσα του heavy rock ανακοίνωσε κι άλλο ένα νέο album το οποίο θα προηγηθεί του "The Shadow Self".

Το album έκπληξη θα τιτλοφορείται "The Brightest Void". Με 50 λεπτά συνολικής διάρκειας και special guests τους Michael Monroe και Chad Smith το album θα γλυκάνει την αναμονή του "The Shadow Self".

To "The Brightest Void" θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο απο την earMUSIC. Το tracklist αναγράφεται παρακάτω, ενώ σύντομα θα παρουσιαστεί το εξώφυλλο, η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του  όπως και ένα video απο την επικείμενη αυτή κυκλοφορία.

Η ίδια ανέφερε πως κατα την διαδικασία των ηχογραφήσεων του "The Shadow Self" διαπίστωσε πως τα νέα της κομμάτια ήταν πολλά, αρκετά εκ των οποίων αγαπημένα της, επομένως αποφάσισε να κρατήσει κάποια για τον εαυτό της και τα πολύ αγαπημένα της να τα μοιραστεί με τους οπαδούς της για το πάθος και την συνεχή υποστήριξη που της δείχνουν.

Και συνέχισε λέγοντας:
"Το The Brightest Void δίνει κάτι παραπάνω απο μια πρώτη γεύση του The Shadow Self. Πρόκειται για ένα νέο album αποτελούμενο απο εννέα νέα τραγούδια! Είμαι σίγουρη πως όλοι θα ανακαλύψουν αμέσως πόσο πολύ εμπλέκονται τα The Brightest Void και The Shadow Self μεταξύ τους. Παράλληλα όμως είναι δυο ανεξάρτητοι δίσκοι που μπορούν να σταθούν στο ύψος τους απο μόνοι τους. Θα παρουσιάσω κομμάτια και απο τα δυο αυτά albums στα καλοκαιρινά φεστιβάλ και στην headline περιοδεία μου στο τέλος της χρονιάς.

"The Brightest Void" tracklist: 

"No Bitter End" 
"Your Heaven And Your Hell" (with Michael Monroe)
"Eagle Eye (with Chad Smith)
"An Empty Dream" 
"Witch Hunt"
"Shameless"
"House of Wax"
"Goldfinger"
"Paradise (What About Us)" (new mix of the Within Temptation and Tarja collaboration)




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: