About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

RAMMSTEIN: Μηνύουν το Γερμανικό κράτος

Μήνυση στο Γερμανικό κράτος έκαναν οι Rammstein με αφορμή την απαγόρευση του τελευταίου τους album "Liebe Ist Für Alle Da" το οποίο λογοκρίθηκε και θεωρήθηκε ακατάλληλο για ανηλίκους με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η ένταξή του σε δισκοπωλεία της Γερμανίας.
RAMMSTEIN: Μηνύουν το Γερμανικό κράτος

Μήνυση στο Γερμανικό κράτος έκαναν οι Rammstein με αφορμή την απαγόρευση του τελευταίου τους album "Liebe Ist Für Alle Da" το οποίο λογοκρίθηκε και θεωρήθηκε ακατάλληλο για ανηλίκους με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η ένταξή του σε δισκοπωλεία της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle,  ο εκπρόσωπος τύπου του Περιφερειακού Δικαστηρίου της Βόννης ανέφερε την Δευτέρα πως οι Rammstein έχουν καταθέσει αγωγή κατά του Γερμανικού κράτους για την προσωρινή απαγόρευση του "Liebe Ist Für Alle Da" απο την αγορά, ζητώντας αποζημίωση €66.000.

Το 2009 το Ομοσπονδιακό Υπουργείο το οποίο είναι αρμόδιο για τις επιβλαβείς επιπτώσεις που έχουν τα media στην νεολαία, μέσω ενός Γερμανικού κυβερνητικού εκπροσώπου που είναι υπεύθυνος για την ένταξη έργων (βιβλία, άλμπουμ, ταινίες, κτλ) θεώρησε πως το album των Γερμανών industrial metallers είναι ικανό να βλάψει τους ανηλίκους λόγω των φωτογραφιών που βρίσκονται στο booklet καθώς και του τραγουδιού "Ich Tu Dir Weh"  τα οποία χαρακτηρίστηκαν ανήθικα και βίαια.

Οι Rammstein που υποστηρίζουν οτι ήταν αναγκασμένοι να καταστρέψουν ή να αποθηκεύσουν περίπου 85,000 αντίτυπα ζητούν αποκατάσταση της ζημιάς ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί για ποιον λόγο το συγκρότημα αποφάσισε να προβεί σε μήνυση τώρα και όχι πριν επτά χρόνια που συνέβη το περιστατικό.

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Κολωνίας αφαίρεσε το άλμπουμ από τη λίστα των ηθικά επιβλαβών έργων ύστερα από ένα εξάμηνο, μιας και απεφάνθη οτι η ένταξή του στην εν λόγω λίστα να είναι παράνομη, καθώς αγνοεί την καλλιτεχνική ελευθερία.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί το καλοκαίρι
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: