About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι BEYOND THE EXISTENCE στο bbr InQuiry

"Τα κομμάτια μας μιλάνε για την άποψή μας για την ζωή, την καθημερινότητα, το πώς βλέπουμε τα πράγματα να περνάνε μπροστά από τα μάτια μας, είτε είμαστε παρατηρητές αυτών είτε συμμετέχουμε ενεργά" | Οι Beyond the Existence με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους "Silent Mourning", μιλούν στο bbr InQuiry. Διαβάστε τι μας είπε ο τραγουδιστής της ελληνικής atmospheric death metal μπάντας Ikki στην καθιερωμένη μας ...ανάκριση!
Οι BEYOND THE EXISTENCE στο bbr InQuiry
"Τα κομμάτια μας μιλάνε για την άποψή μας για την ζωή, την καθημερινότητα, το πώς βλέπουμε τα πράγματα να περνάνε μπροστά από τα μάτια μας,  είτε είμαστε παρατηρητές αυτών είτε συμμετέχουμε ενεργά"

Οι Beyond the Existence με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους "Silent Mourning", μιλούν στο bbr InQuiry. Διαβάστε τι μας είπε ο τραγουδιστής της ελληνικής atmospheric death metal μπάντας Ikki στην καθιερωμένη μας ...ανάκριση!



Ikki
Πως δημιουργήθηκαν οι Beyond the Existence;
Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 από τον τραγουδιστή της τον Ίκαρο, που έγραψε το πρώτο Demo, με βοήθεια απο άλλους μουσικούς τότε. μετά όμως απο πολλές αλλαγές μελών, καταλήξαμε στο lineup που είναι η μπάντα. Άτομα τα οποία έχουν κοινούς στόχους.

Πως προέκυψε το όνομα;
Το όνομα της μπάντας αντιπροσωπεύει το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μέσα από τα κομμάτια μας, είτε μουσικά είτε στιχουργικά, και την άποψη μας σχετικά με το όλο κόνσεπτ. Αν καθίσετε και ακούσετε τα κομμάτια μας προσεκτικά είμαι σίγουρος πως θα καταλάβετε τον λόγο που ονομάστηκε η μπάντα έτσι.

Ποιες είναι οι επιρροές σας;
Ο κάθε ένας στην μπάντα έχει τελείως διαφορετικό γούστο με τους υπόλοιπους, πράγμα που βοηθάει να χρωματίσουμε περισσότερο τα κομμάτια μας. Ακούμε απο stoner, symphonic,death και εννοείται κλασσικό Heavy metal. Οι μπάντες που θα μπορούσα να αναφέρω είναι οι εξής, Black Sabbath, Tristania, After Forever, Paradise Lost, Iron Mmaiden, Dark Tranquility, Amon Amarth, Hypocrisy

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και απο τι εμπνέεστε;
Οι στίχοι μας δεν είναι ούτε πολιτικοί ούτε θρησκευτικοί. Τα κομμάτια μας μιλάνε για την άποψή μας για την ζωή, την καθημερινότητα, το πώς βλέπουμε τα πράγματα να περνάνε μπροστά από τα μάτια μας,  είτε είμαστε παρατηρητές αυτών είτε συμμετέχουμε ενεργά. Μερικοί στίχοι αναφέρονται σε προσωπικές μας εμπειρίες και άλλοτε μόνο από σκέψεις και οραματισμούς.

Billys
Υπάρχει κάποιο τραγούδι ή κάποιο album που θα θέλατε να είχατε  γράψει;
Nevermore - This Godless Endeavor, After Forever - Prision of Desire 

Αυτό τον καιρό τι ακούγεται απο τα ακουστικά σας; 
Είμαστε όλοι άνετοι να ακούσουμε όλα τα καινούργια που βγαίνουν. Α όπως είπαμε και πριν, ο καθένας ακούει αρκετά διαφορετικά πράγματα. Αναφέρω λοιπόν: Be'lakor, Dark Tranquillity, Carcass, Avenged Sevenfold, Sabaton, Pain...

Ποιο αγαπημένο σας συγκρότημα σας έχει απογοητεύσει στην πορεία του χρόνου;
Epica, Edguy Sepultura, Metallica, Dream Theater (ειδικά στο Astonishing)

Με ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να συνεργαστείτε;
FLOR JANSEN, JEFF LOOMIS, DAVE MUSTAIN, OZZY OSBOURNE, TUOMAS HOLOPAINEN 

Teo
Πως βλέπετε τα πράγματα στην ελληνική σκηνή;
 Καλά είναι μωρέ! Χαχαχαχα! Απλά κάνοντας μόνο αυτό δεν μπορείς να ζήσεις κ' να πεις ότι αυτή είναι η κυρίως δουλειά σου! Πρέπει να 'χεις και μια δουλειά από πίσω πιθανώς κάτι που 'χεις σπουδάσει ή οτιδήποτε για να χρηματοδοτείς και την όλη φάση με την μουσική σου! 

Ποια είναι η γνώμη σας για το free downloading; Βοηθάει ή όχι μια μπάντα;
 Σαφώς βοηθάει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο! Έτσι θα ακουστείς! Κανείς δεν θα αγοράσει έτσι απλά ένα cd! Πρέπει πρώτα να σε ακούσει να πωρωθεί και μετά απ' όλη αυτή τη διαδικασία θα αγοράσει τον δίσκο σου πιθανώς σε κάποιο live γιατί πλέον αυτοί που αγοράζουν από δισκοπωλεία ή παραγγέλνουν από το ίντερνετ είναι ελάχιστοι! Συν οτι είναι έτσι πιο εύκολα να παίξουν τα κομμάτια  σου στα μαγαζιά και ροκ μπαρς 

Αναμένουμε την κυκλοφορία του νέου σας album. Θέλετε να μας πείτε δύο λόγια για αυτό; 
Όταν ακούνε για Death Metal λίγο τρομάζουν, αλλά όπως περιγράφει το ΒΙΟ μας τα τραγούδια μας μιλάνε για λύπη, θύμο και μελαγχολία και συνοδεύονται από δυναμικά φωνητικά και τεχνικά και δυνατά ριφς άρα όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει μελωδία, υπάρχει συνδυασμός, υπάρχει μήνυμα, τα υπόλοιπα θα αφήσουμε εσείς να μας πείτε μόλις βγει!

Kostas
Ποια είναι η καλύτερη συναυλιακή σας εμπειρία;
Ξεκινήσαμε τα λάιβ μας στον Αύγουστο του 2015, και 6 μήνες έχουμε κάνει περίπου 2 συναυλίες το μήνα, μέσα στα πιο σημαντικά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπως: Eightball, Block 33, Mylos, Fix.. 

Στις 13 Μαρτίου θα σας είδαμε στο An Club μαζί με τους Pulse R, Deathcrop Valley και Cosmic Crown. Συμπεριλαμβάνονται άλλες εμφανίσεις στα άμεσα σχέδιά σας;
Ναι, ενδέχεται να υπάρχει σύντομα μια ημερομηνία για Αθήνα. Beyond the Existence μαζί με MindThreat και Domination συν άλλες ημερομηνίες για Θεσσαλονίκη, όπως την παρουσίαση του δίσκου στις 21/4 στο Silver Dollar.

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας.  Το κλείσιμο είναι δικό σας
Ευχαριστούμε πολύ όλους που υποστηρίζουν την μπάντα μας, την δουλειά μας, και μας βοηθάνε. Να είστε πάντα καλά!


Stephan





Beyond The Existence lineup:

Ikki - Vocals
Teo - Guitar
Kostas - Bass
Stephan - Keyboard
Billys - Drums

web:



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: