About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JANE DOE, MANI DEUM, LOWER CUT: Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σάββατο 9 Απριλίου & Σάββατο 16 Απριλίου Jane Doe – Mani Deum – Lower Cut Τρία από τα πιο δυναμικά και ενεργά σχήματα της σύγχρονης ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα θυμάστε για καιρό.
JANE DOE, MANI DEUM, LOWER CUT: Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Σάββατο 9 Απριλίου & Σάββατο 16 Απριλίου 

Jane Doe – Mani Deum – Lower Cut 


Τρία από τα πιο δυναμικά και ενεργά σχήματα της σύγχρονης ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για δύο ζωντανές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που θα θυμάστε για καιρό.

Το post alternative των Jane Doe συναντάει τη γεμάτη αλκοόλ και καπνό τραγουδοποιία των Mani Deum που με τη σειρά της σιγοντάρει το αστικό indie των Lower Cut.

Στις 9 Απριλίου στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα) και στις 16 Απριλίου στο Eightball (Πίνδου 1, Θεσσαλονίκη), θα δώσουνε και πάλι τα live διαπιστευτήρια σε παλιούς και καινούργιους φίλους.
Τιμή εισιτηρίου: 6€
Ώρα Έναρξης: 21:30

Βιογραφικό Jane Doe

Οι Jane Doe είναι ένα indie/alternative rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που σχηματίστηκε το 2007 και αυτή τη στιγμή αποτελείται από επτά ανθρώπους ο καθένας με το δικό του ρόλο (Stratos Doe – τύμπανα, Dionisis Doe – Ηλεκτρικό μπάσο, Anastasis Doe – Κιθάρες, Antonis Doe – Κιθάρες, Moss Doe – Λέξεις, Nik Doe – Ηχοληψία, John Doe – visuals).

Έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις δίσκους ("Heaven for Dogs" 2008-RunDevilRun, "The Enormous Head of King Splendid" 2013-Puzzlemusik, "Revolution Diaries" 2014-Puzzlemusik. "Recipes for Refugees" 2014-Puzzlemusik).

Αυτή τη περίοδο ολοκληρώνουν το EP "B612 revisited", στο οποίο διασκευάζουν καθολικά δικά τους παλιότερα τραγούδια.
www.janedoeband.net
www.facebook.com/TheJaneDoeBand
www.janedoe.bandcamp.com
www.youtube.com/channel/UCef-eSTx_i0bux_4wn00zEA

Βιογραφικό Mani Deum

Οι Mani Deum ξεκίνησαν στα τέλη του 2005 και από τότε παίζουν αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν infected folk 'n' roll. Έχουν κυκλοφορήσει το Five Infected Blessings EP το 2009, το Music for Your Local Church ... or Your Local Brothel το 2011 και πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος τους δίσκος When Beauty Ends.
https://manideum.bandcamp.com/album/when-beauty-ends
https://soundcloud.com/mani-deum/sets/when-beauty-ends-radio-tracks
https://www.facebook.com/mani.deum?fref=ts

Βιογραφικό Lower Cut

Οι Lower Cut είναι ένα άκρως δραστήριο συναυλιακά συγκρότημα που έχει εμφανιστεί σε πολλά από τα live stages της Αθήνας. Η μουσική τους κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Off my Head” τον Οκτώβριο του 2014 στην Puzzlemusik. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν την επόμενη δισκογραφική δουλειά τους σε παραγωγή του Αλέξη Μπόλπαση.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνή), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα, samples, programming), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο, πλήκτρα, programming) και Βασίλης Μπάλδος (ντραμς).

www.facebook.com/LwrCt
www.youtube.com/user/LwrCt




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: