About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

GUNS N ROSES: Ατύχημα με λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες

Δυσάρεστα νέα έρχονται απο το Μεξικό. Λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς στην χθεσινή συναυλία των Guns N' Roses στο Μεξικό ανατράπηκε πιθανότατα λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος με αποτέλεσμα ο 35αχρονος Mauricio Ballesteros Zamora να χάσει την ζωή του και άλλοι 28 (29 σύμφωνα με το συγκρότημα) να τραυματιστούν, τρεις εκ των οποίων πολύ σοβαρά.
GUNS N ROSES: Ατύχημα με λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες

Δυσάρεστα νέα έρχονται απο το Μεξικό. Λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς στην χθεσινή συναυλία των Guns N' Roses στο Μεξικό ανατράπηκε πιθανότατα λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος με αποτέλεσμα ο 35αχρονος Mauricio Ballesteros Zamora να χάσει την ζωή του και άλλοι 28 (29 σύμφωνα με το συγκρότημα) να τραυματιστούν, τρεις εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

Ο μπασίστας της μπάντας Duff McKagan δήλωσε για το δυσάρεστο περιστατικό:
"Είμαι συντετριμμένος για το απαίσιο δυστύχημα με το λεωφορείο χθες στον δρόμο για την συναυλία μας στο Μεξικό. Για την οικογένεια του Zamora ...δεν έχω λόγια"

Αντίστοιχα οι Guns N' Roses ανακοίνωσαν:
"Είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι για το τρομερό δυστύχημα με το λεωφορείο χθες στον δρόμο για την συναυλία μας στο Μεξικό. Οι καρδιές μας και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Zamora. Τα συλλυπητήριά μας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους 29 υπόλοιπους οπαδούς μας. "


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: