About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLUE ÖYSTER CULT: Νέο solo album απο τον Joe Bouchard

Ο συνιδρυτής και μπασίστας των Blue Öyster Cult Joe Bouchard κυκλοφορεί στις 29 Απριλίου το νέο του προσωπικό album με τίτλο "The Power Of Music".
BLUE ÖYSTER CULT: Νέο solo album απο τον Joe Bouchard

Ο συνιδρυτής και μπασίστας των Blue Öyster Cult Joe Bouchard κυκλοφορεί στις 29 Απριλίου το νέο του προσωπικό album με τίτλο "The Power Of Music".

Ο Bouchard που στην δεκαεξαετή πορεία του με τους Blue Öyster Cult εκτός απο μπάσο έπαιζε και πιάνο, κιθάρα και πλήκτρα, συμβάλλοντας παράλληλα και στην σύνθεση τραγουδιών, όπως το κλασσικό "Astronomy", κερδίζοντας εννέα χρυσούς και δυο πλατινένιους δίσκους, αποχώρησε απο την θρυλική μπάντα το 1986 και έκτοτε ασχολείται με την σύνθεση, παραγωγή και διδασκαλία μουσικής και παράλληλα έχει κυκλοφορήσει τρία σόλο albums.

Ο διάδοχος του "New Solid Black" (2014) θα είναι διαθέσιμος σε CD και βινύλιο με το εξώφυλλο που θα κοσμεί το CD να είναι 3D. Μάλιστα ο ίδιος ο Bouchard σχεδίασε 3D γυαλιά τα οποία θα είναι διαθέσιμα με κάθε υπογεγραμμένο CD στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Bouchard τις τελευταίες δυο δεκαετίας παράλληλα με τις ηχογραφήσεις των δικών του δίσκων, έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες τόσο σε ηχογραφήσεις όσο και στην σύνθεση τραγουδιών.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: