About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

AC/DC: Ο Axl Rose και επίσημα ο νέος τους τραγουδιστής

Οι φήμες που ήθελαν τον Axl Rose να βρίσκεται πίσω απο το μικρόφωνο των AC/DC για το υπόλοιπο της περιοδείας τους, αντικαθιστώντας τον Brian Johnson που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την ακοή του, επαληθεύτηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης της θρυλικής μπάντας.
AC/DC: Ο Axl Rose και επίσημα ο νέος τους τραγουδιστής


Οι φήμες που ήθελαν τον Axl Rose να βρίσκεται πίσω απο το μικρόφωνο των AC/DC για το υπόλοιπο της περιοδείας τους, αντικαθιστώντας τον Brian Johnson που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την ακοή του, επαληθεύτηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης της θρυλικής μπάντας.

Έτσι ο Axl Rose θα περιοδεύσει με τους AC/DC στα πλαίσια της "Rock or Bust" περιοδείας τους στην Ευρώπη, και αργότερα στις 10 αναβληθείσες εμφανίσεις τους στην Αμερική.

Η επίσημη ανακοίνωση των AC/DC έχει ως εξής:
"Τα μέλη των AC/DC θέλουν να ευχαριστήσουν τον Brian Johnson για την συνεισφορά και την αφοσίωσή του στην μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το πρόβλημα ακοής που αντιμετωπίζει αλλά και τις μελλοντικές του δραστηριότητες. Όσο θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτήν την περιοδεία όπως ξεκίνησε, κατανοούμε, σεβόμαστε και στηρίζουμε την απόφαση του Johnson να σταματήσει την περιοδεία για να σώσει την ακοή του. Είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπλήρωση των δεσμεύσεών μας στην περιοδεία απέναντι σε όλους το όλους όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε τυχεροί για την ευγενική προσφορά του Axl Rose να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε αυτή την υποχρέωση. Οι AC/DC θα συνεχίσουν την παγκόσμια Rock Or Bust περιοδεία τους με τον Axl Rose στα φωνητικά. Οι ημερομηνίες της Ευρωπαϊκής περιοδείας ξεκινούν στις 7 Μαΐου στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας και ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου στην Δανία. Μετά ο Axl Rose θα συνεχίσει με την Not In This Lifetime Summer Stadium περιοδεία του με τους Guns N' Roses. Οι 10 εμφανίσεις που αναβλήθηκαν στην Αμερική θα επαναπρογραμματιστούν και θα ανακοινωθούν σύντομα, επίσης με τον Axl Rose"


Οι ημερομηνίες της Ευρωπαϊκής περιοδείας με τον Axl Rose είναι οι ακόλουθες:
May 07 - Lisbon, Portugal - Passeio Maritimo de Algés
May 10 - Seville, Spain - Estadio De La Cartuja
May 13 - Marseille, France - Stade Velodrome
May 16 - Werchter, Belgium - Werchter Site
May 19 - Vienna, Austria - Erns-Happel Stadium
May 22 - Prague, Czech Republic - Letnany Airport
May 26 - Hamburg, Germany - Volksparkstadion
May 29 - Berne, Switzerland - Stade De Suisse
Jun. 01 - Leipzig, Germany - Red Bull Arena
Jun. 04 - London, UK - The Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park
Jun. 09 - Manchester, UK - Etihad Stadium
Jun. 12 - Aarhus, Denmark - Ceres Park


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: