About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

TWISTED SISTER: "We are Twisted F*cking Sister" / Νέο εξώφυλλο και αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας

Νέο εξώφυλλο και αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας της ταινίας-ντοκιμαντέρ των Twisted Sister, "We are Twisted F*cking Sister".Η διάρκεια της ταινίας είναι 137 λεπτά συν πάνω απο 2 ώρες bonus υλικό και θα είναι διαθέσιμη σε VOD (iTunes & Vimeo on Demand) και σε DVD (Amazon Europe και Monoduo Films Shop).
TWISTED SISTER: "We are Twisted F*cking Sister" / Νέο εξώφυλλο και αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας

Νέο εξώφυλλο και αλλαγή ημερομηνίας κυκλοφορίας της ταινίας-ντοκιμαντέρ των Twisted Sister,  "We are Twisted F*cking Sister".

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ορίστηκε για τις 12 Φεβρουαρίου απο την Monoduo Films και παραπάνω βλέπετε το νέο εξώφυλλο του DVD.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 137 λεπτά συν πάνω απο 2 ώρες bonus υλικό και θα είναι διαθέσιμη σε VOD (iTunes & Vimeo on Demand) και σε DVD (Amazon Europe και Monoduo Films Shop).

Την σκηνοθεσία και την παραγωγή του "We are Twisted F*cking Sister" ανέλαβε ο Γερμανός σκηνοθέτης Andrew Horn. Σε αυτήν εμφανίζονται οι Twisted Sister, Dee Snider, Jay Jay French, Eddie Ojeda, Mark “The Animal” Mendoza και A.J. Pero και η ταινία πραγματεύεται την άγνωστη ιστορία των πρώτων χρόνων των Twisted Sister, την ίδια στιγμή που η θρυλική μπάντα ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε προετοιμάζοντας την τελευταία της περιοδεία μετά απο 40 χρόνια ύπαρξης.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: