About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE GHOST INSIDE: Ο drummer Andrew Tkaczyk έχασε το πόδι του μετά απο τροχαίο

Ο drummer των The Ghost Inside, Andrew Tkaczyk έχασε το δεξί του πόδι μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε με το tour bus της Αμερικανικής metalcore μπάντας τον περασμένο Νοέμβριο. Πιο συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου το tour bus που μετέφερε τους The Ghost Inside συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δυο οδηγοί των οχημάτων και να τραυματιστούν σοβαρά ο κιθαρίστας Zach Johnson, ο frontman Jonathan Vigil και ο Tkaczyk.
THE GHOST INSIDE: Ο drummer Andrew Tkaczyk έχασε το πόδι του μετά απο τροχαίο

Ο drummer των The Ghost InsideAndrew Tkaczyk έχασε το δεξί του πόδι μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που είχε με το tour bus της Αμερικανικής metalcore μπάντας τον περασμένο Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου το tour bus που μετέφερε τους The Ghost Inside συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι δυο οδηγοί των οχημάτων και να τραυματιστούν σοβαρά ο κιθαρίστας Zach Johnson, ο frontman Jonathan Vigil και ο Tkaczyk.

Ο Tkaczyk επιβεβαίωσε χθες μέσω του λογαριασμού του στο instagram οτι έχασε το δεξί του πόδι ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, και δήλωσε οτι θα συνεχίσει να παίζει drums.

Μεταξύ άλλων ανέφερε οτι αυτό είναι ένα μόνο απο τα πολλαπλά τραύματα που του προξένησε το τροχαίο, όπως  κατάγματα πλευρών, σπονδυλικής στήλης, ρήξη στροφέων μυών του ώμου και του επιχείλιος χόνδρος. Συμπλήρωσε οτι βρισκόταν σε κώμα για 10 ημέρες.



Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του frontman Jonathan Vigil, o Vigil χθες επίσης μέσω instagram ανέφερε οτι ο απολογισμός του ατυχήματος είναι κάταγμα των δυο αστραγάλων και του λαιμού του, κάκωση  συνδέσμου στο γόνατο, ένα σπασμένο δόντι, ένα τραύμα στην πλάτη και μόσχευμα δέρματος στο δεξί του αγκώνα.






Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: