About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MELECHESH: Σε αναζήτηση session κιθαρίστα για τα επερχόμενα live. Τι αναφέρει ο Ashmedi για την σύλληψή του.

Σε αναζήτηση session κιθαρίστα για τις επερχόμενες συναυλίες τους βρίσκονται οι Sumerian Thrashing Black Metallers Melechesh σύμφωνα με λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του συγκροτήματος στο facebook. "Άνοιξε θέση για session κιθαρίστα για μελλοντικά shows. Στείλτε βιογραφικά στο melechesh@melechesh.com." Αναφορικά με την πρόσφατη σύλληψη του frontman της μπάντας Ashmedi για επίθεση ο ίδιος σχολίασε:
MELECHESH: Σε αναζήτηση session κιθαρίστα για τα επερχόμενα live. Τι αναφέρει ο Ashmedi για την σύλληψή του.

Σε αναζήτηση session κιθαρίστα για τις επερχόμενες συναυλίες τους βρίσκονται οι Sumerian Thrashing Black Metallers Melechesh σύμφωνα με λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του συγκροτήματος στο facebook.

"Άνοιξε θέση για session κιθαρίστα για μελλοντικά shows. Στείλτε βιογραφικά στο melechesh@melechesh.com."

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες.

Αναφορικά με την πρόσφατη σύλληψη του frontman της μπάντας Ashmedi για επίθεση και ξυλοδαρμό, ο ίδιος σχολίασε:

"Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές στην Ιερουσαλήμ, με συνέλαβαν για ξυλοδαρμό μετά απο καβγά σε ένα bar. Ύστερα απο 3 ημέρες στην φυλακή και εγγύηση $3000 + $18000  για τις τελευταίες 7 εβδομάδες βρίσκομαι σε κατ'οίκον περιορισμό μέχρι την ημερομηνία που θα ορίσει η απόφαση του δικαστηρίου. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει στη συνέχεια τι θα ακολουθήσει.

Πέρναγα μια ωραία βραδιά στο bar ενός φίλου. Μετά απο αρκετές λεκτικές προκλητικές επιθέσεις και αργότερα απειλές κατά της ζωής μου αντέδρασα ως αυτοάμυνα, όπως το βλέπω εγώ, και το τελείωσα, Φυσιολογικά, όπως γνωρίζει ο κόσμος, συνηθίζω να σταματάω κάποιον καβγά κερνώντας ενά ποτό για να ηρεμήσω τον άλλον -αυτή την φορά έγινε μαλακία-

Πρόκειται για έναν ανόητο καβγά που δεν πραγματικά δεν είναι στο στυλ μου, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και οι διακοπές μου μετατράπηκαν σε εφιάλτη, τρεις μέρες φυλακή και βρίσκομαι ακόμα σε κατ'οίκον περιορισμό για τις τελευταίες επτά εβδομάδες, μέχρι άγνωστη ημερομηνία που θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα ευχάριστα νέα είναι οτι μου δόθηκε άδεια να πραγματοποιήσω την εμφάνισή μου με τους Melechesh στην Ιερουσαλήμ, επομένως θα βγω έξω για μερικέ ώρες για να κάνω πρόβες αι την επόμενη μέρα για την συναυλία με τους Melechesh"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: