About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

EXARSIS: Μοιράζουν τρόφιμα σε άστεγους στο νέο τους video για το "Change Of Plans"

Οι Exarsis παρουσίασαν το δεύτερο video τους απο το πρόσφατο "The Human Project" το οποίο μεταφέρει ένα ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς, προσφέροντας τρόφιμα σε άστεγους και μετανάστες που βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας.
EXARSIS: Μοιράζουν τρόφιμα σε άστεγους στο νέο τους video για το "Change Of Plans"

Οι Exarsis παρουσίασαν το δεύτερο video τους απο το πρόσφατο "The Human Project" το οποίο μεταφέρει ένα ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς, προσφέροντας τρόφιμα σε άστεγους και μετανάστες που βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας.

Πρόκειται για το video του "Change Of Plans"  το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σύμφωνα με την Ελληνική thrash metal μπάντα:
 "Είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό video για εμάς επειδή κάναμε κάτι από καρδιάς... Μιας και οι στίχοι του "Change Of Plans"  αναφέρονται στην εξαναγκαστική μετανάστευση και τη φτώχεια που είναι ένα μείζον πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα, αποφασίσαμε (αντί να γυρίσουμε ένα video με μεγάλο προϋπολογισμό δείχνοντας την μπάντα να παίζει) να γυρίσουμε αυτό το video για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους (μετανάστες, άστεγους κ.λπ.) οι οποίοι έχουν ανάγκη την βοήθειά μας!!!  Δεν είμαστε ηθοποιοί, δεν είναι στημένο (αυτό που βλέπεται είναι αυτό που συνέβη), απλά κάναμε αυτό που νιώσαμε και μπορεί να μας πήρε 8 ώρες να το γυρίσουμε αλλά το απολαύσαμε και περάσαμε καλά!"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: