About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ERIC BELL: Όλες οι λεπτομέρειες του σόλο album του συνιδρυτή των Thin Lizzy

Ο Βορειοϊρλανδός μουσικός, συνιδρυτής και κιθαρίστας των Thin Lizzy, Eric Bell, θα κυκλοφορήσει το νέο του προσωπικό album με τίτλο "Exile" στις 26 Φεβρουαρίου μέσω της On The Edge/Cargo Records.
ERIC BELL: Όλες οι λεπτομέρειες του σόλο album του συνιδρυτή των Thin Lizzy

Ο Βορειοϊρλανδός μουσικός, συνιδρυτής και κιθαρίστας των Thin Lizzy, Eric Bell, θα κυκλοφορήσει το νέο του προσωπικό album με τίτλο "Exile" στις 26 Φεβρουαρίου μέσω της On The Edge/Cargo Records.

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Lonely Nights in London" (2009) και έχοντας τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας να αναφέρει οτι ακούει τα τραγούδια του, ο Bell ηχογράφησε το νέο του υλικό με τραγούδια που αντικατοπτρίζουν τις δύσκολες στιγμές της ζωής του, την αγάπη, την πατρότητα και την απώλεια.

Αν και δεν ξεκίνησε να γράφει κομμάτια δουλεύοντας με τον Phil Lynott στους Thin Lizzy, τον Van Morrison στους Them και τον Dave Clark στους  Noel Redding, ο Bell βρήκε το δικό του στυλ στην σύνθεση και και η μουσική του χαρακτηρίζεται απο το προσωπικό του ύφος.

Την εν λόγω κυκλοφορία θα διαδεχθεί Βρετανική περιοδεία τον Φεβρουάριο και Μάρτιο και στις 11 Ιουνίου επιβεβαιώθηκε η εμφάνισή του στο Sweden Rock Festival 2016.


"Exile" tracklist:

1. Deep In Your Heart
2. Don't Love Me No More
3. Gotta Say Bye Bye
4. Vote For Me
5. Exile
6. Little Boy Running
7. Rip It Up
8. Concrete Jungle
9. Thank God
10. Song For Gary


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: