About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Έφυγε ο David Bowie

Το 2016 δυστυχώς μπαίνει με δυσάρεστες ειδήσεις όπως ακριβώς έφυγε το 2015... Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Lemmy, μια ακόμα θρυλική μορφή της μουσικής έφυγε απο κοντά μας... Ο David Bowie έχασε την 18άμηνη μάχη του με τον καρκίνο, χθες 10 Ιανουαρίου, δυο ημέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του album "Blackstar" που συνέπεσε με τα 69α γενέθλιά του.
Έφυγε ο David Bowie

Το 2016 δυστυχώς μπαίνει με δυσάρεστες ειδήσεις όπως ακριβώς έφυγε το 2015... Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Lemmy, μια ακόμα θρυλική μορφή της μουσικής έφυγε απο κοντά μας...

Ο David Bowie έχασε την 18άμηνη μάχη του με τον καρκίνο, χθες 10 Ιανουαρίου, δυο ημέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του album "Blackstar" που συνέπεσε με τα 69α γενέθλιά του.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο facebook:

"10 Ιανουαρίου 2016- Ο David Bowie πέθανε σήμερα εν ειρήνη, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του μετά από θαρραλέα μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο. Όσο πολλοί από εσάς θα μοιραστούν την απώλειά του, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας κατά την διάρκεια του πένθους της"



R.I.P. Ziggy

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: