About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SUICIDAL ANGELS: Αποχώρησε ο Chris Tsitsis

Ο κιθαρίστας Chris Tsitsis δεν βρίσκεται πλέον στους κόλπους των Suicidal Angels, σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής μπάντας στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Ο κιθαρίστας Chris Tsitsis δεν βρίσκεται πλέον στους κόλπους των Suicidal Angels, σύμφωνα με ανακοίνωση της ελληνικής μπάντας στην επίσημη σελίδα της στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ύστερα απο ένα επιτυχημένο καλοκαίρι, με πολλές συναυλίες, θερμές υποδοχές και φιλοξενίες απο παλιούς και νέους φίλους και λίγο πριν μπούμε στα στούντιο για το 6ο μας album, είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη απώλεια. Για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την μουσική, για λόγους που σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική επικοινωνία και την φιλία οι δρόμοι των Suicidal Angels και του Chris Tsitsis χώρισαν. Πέρασαν σχεδόν τρια χρόνια συνεργασίας και αξέχαστων στιγμών. Η φιλία μας παραμένει και αυτόο είναι το πιο σημαντικό μετά τα τρία αυτά χρόνια.  Ο Chris θα συμμετέχει στο νέο album προσφέροντάς μας ένα guest σόλο σε ένα κομμάτι. Του ευχόμαστε καλή τύχη και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά. Απο την άλλη έχουμε ήδη βρει ποιος θα καλύψει το κενό στα 'καθήκοντα του κιθαρίστα'. Δεν θα υπάρξει ανακοίνωση ακόμα, γιαυτό μην βιάζεστε μέχρι να να έρθει η ώρα να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. 'Eνα είναι σίγουρο, οι φίλοι μας στην Ιαπωνία θα είναι οι τυχεροί που θα δουν τους Suicidal Angels να παίζουν ζωντανά με τον νέο κιθαρίστα στις 7 και 8 Νοεμβρίου στο Τόκιο. Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται νεότερα."
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: