About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

REVERENCE: Παρουσίασαν το trailer του επερχόμενου album

Οι Αμερικάνοι power metallers Reverence με τον τραγουδιστή των Riot V, Todd Michael Hall, τον κιθαρίστα Bryan Holland (ex-Tokyo Blade) και τον drummer Steve "Doc" Wacholz (ex-Savatage) στο ενεργητικό τους, παρουσίασαν τον trailer του επερχόμενου δεύτερου full length album τους "Gods of War".
REVERENCE: Παρουσίασαν το trailer του επερχόμενου album

Οι Αμερικάνοι power metallers Reverence με τον τραγουδιστή των Riot V, Todd Michael Hall, τον κιθαρίστα Bryan Holland (ex-Tokyo Blade) και τον drummer Steve "Doc" Wacholz (ex-Savatage) στο ενεργητικό τους, παρουσίασαν τον trailer του επερχόμενου δεύτερου full length album τους "Gods of War".

Η κυκλοφορία του "Gods of War" έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου μέσω της Razar Ice Records και το trailer το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω εμπεριέχει αποσπάσματα απο τα κομμάτια "Battle Cry", "Angel In Black" και του ομότιτλου "Gods of War".

Ο Bryan Holland σχολίασε:
"Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια απο τότε που ακούσατε νέα μουσική απο την power metal μπάντα Reverence. Είναι μεγάλο διάστημα χωρίς να ακούσετε λίγο old school metal. Έτσι λοιπόν με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε ένα δείγμα απο το τι να περιμένετε απο την δεύτερη κυκλοφορία των Reverence"

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: