About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

CRYPTOPSY: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους EP

Ευχάριστα τα νέα απο το στρατόπεδο των Cryptopsy. Μετά απο τρία χρόνια το Καναδικό death metal συγκρότημα κυκλοφορεί νέο υλικό σε μια σειρά απο EP με τίτλο "The Book Of Suffering". Το πρώτο EP θα ονομάζεται "The Book Of Suffering Tome 1"...
CRYPTOPSY: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους EP

Ευχάριστα τα νέα απο το στρατόπεδο των Cryptopsy. Μετά απο τρία χρόνια το Καναδικό death metal συγκρότημα κυκλοφορεί νέο υλικό σε μια σειρά απο EP με τίτλο "The Book Of Suffering". Το πρώτο EP θα ονομάζεται "The Book Of Suffering Tome 1".

Οι death metallers επίσης αναμένεται να παρουσιάσουν το video για το πρώτο single της επικείμενης κυκλοφορίας "Detritus (The One They Kept)" στις 25 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προ-παραγγελία του EP.

Το "The Book Of Suffering Tome 1", το εξώφυλλο του οποίου μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου. Η παραγωγή του έγινε απο τον Chris Donaldson στο The Grid studio στο Montreal, την μίξη ανέλαβε ο Jason Suecoff στο Audiohammer Studio και το mastering ο Alan Douches στο West West Side Music.

Οι Cryptopsy δήλωσαν:
"Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το νέο αυτό υλικό, είναι απο η πιο brutal, σκοτεινή και τεχνική μουσική που έχουμε ποτέ δημιουργήσει."


"The Book Of Suffering Tome 1" tracklist:
01. Detritus (The One They Kept)
02. The Knife, The Head And What Remains
03. Halothane Glow
04. Framed By Blood 

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: