About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLACK SABBATH: Το οριστικό φινάλε

H αρχή του τέλους των Black Sabbath ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου του 2016 με την ανακοίνωση της τελευταίας περιοδείας της θρυλικής μπάντας "The End". Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση των Black Sabbath και να δείτε το trailer της περιοδείας.
BLACK SABBATH: Το οριστικό φινάλε

H αρχή του τέλους των Black Sabbath ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου του 2016 με την ανακοίνωση της τελευταίας περιοδείας της θρυλικής μπάντας "The End".

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση των Black Sabbath και να δείτε το trailer της περιοδείας.

"Ξεκίνησε πριν απο περίπου πέντε δεκαετίες με τον ήχο ενός κεραυνού, ένα μακρινό κουδούνισμα και στη συνέχεια το τερατώδες riff που συγκλόνισε τη γη. Ο σκληρότερος rock ήχος που είχε ακουστεί ποτέ. Εκείνη τη στιγμή γεννήθηκε το Heavy Metal, απο μια νέα μπάντα απο το Birmingham της Αγγλίας, μόλις μετά την εφηβεία της.

Τώρα τελειώνει, η τελευταία περιοδεία από την μεγαλύτερη Metal μπάντα όλων των εποχών, των Black Sabbath. Οι Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler κλείνουν το τελευταίο κεφάλαιο του τελευταίου τόμου της απίθανης ιστορίας των Black Sabbath.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Black Sabbath, "The End", αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου του 2016 και υπόσχεται να ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες περιοδείες με την πιο μαγευτική παραγωγή που έγινε ποτέ.

Όταν θα ολοκληρωθεί η περιοδεία, πραγματικά θα είναι το τέλος. Το τέλος μιας απο τις πιο θρυλικές μπάντες στην ιστορία του Rock ’n Roll.

Black Sabbath"



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: