About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLITZKRIEG: Τον Νοέμβριο κυκλοφορούν το "A Time of Changes" - 30th Anniversary Edition

Φέτος οι θρύλοι του New Wave Of British Heavy Metal, Blitzkrieg συμπληρώνουν 35 χρόνια απο την δημιουργία της μπάντας το 1980, Το 1981 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single , "Buried Alive / Blitzkrieg" και το 1985 ηχογράφησαν το ντεμπούτο album τους "A Time of Changes" ενώ παράλληλα ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Brian Ross, ...
BLITZKRIEG: A Time of Changes - 30th Anniversary Edition

Φέτος οι θρύλοι του New Wave Of British Heavy Metal, Blitzkrieg συμπληρώνουν 35 χρόνια απο την δημιουργία της μπάντας το 1980.

Το 1981 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single , "Buried Alive / Blitzkrieg" και το 1985 ηχογράφησαν το ντεμπούτο album τους "A Time of Changes" ενώ παράλληλα ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Brian Ross, δούλευε και το ντεμπούτο album της δεύτερης μπάντας του, Satan ("Court In The Act").

Σύμφωνα με την μπάντα, 30 χρόνια αργότερα και μετά απο έναν μακρύ κατάλογο πωλήσεων, το "A Time of Changes" χάθηκε στην άβυσσο της βιομηχανίας και ίσως να μην έβγαινε ξανά στο φως.

Έτσι οι Blitzkrieg  θέλοντας το album αυτό να είναι ξανά διαθέσιμο στους οπαδούς τους, το επεναηχογράφησαν και προσέθεσαν δυο bonus κομμάτια.

Το εξώφυλλο της νέας έκδοσης δημιουργήθηκε απο τον Νοτιοαφρικανό Ivan Chacon.

Το album θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου απο την Metal Nation Records και σε αυτό θα περιλαμβάνεται ένα 12σέλιδο ένθετο με σημειώσεις του Brian Ross, στίχους και νέες φωτογραφίες από το αρχικό και το τρέχον line up.

"A Time of Changes" - 30th Anniversary Edition  tracklist:
1. Ragnarok
2. Inferno
3. Blitzkrieg
4. Pull The Trigger ( Features members of Satan )
5. Armageddon
6. Take A Look Around
7. Hell To Pay
8. Vikings
9. A Time Of Changes
10. Savior
11. Too Wild To Tame ( Bonus Track )
12. Jealous Love ( Bonus Track )

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: