About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SOILWORK: Δείτε το lyric video του "The Ride Majestic" απο το ομότιτλο επερχόμενο album

Οι Soilwork παρουσίασαν το lyric video για το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου 10ου album τους "The Ride Majestic", που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου μέσω της Nuclear Blast Records.
SOILWORK: Δείτε το lyric video του "The Ride Majestic" απο το ομότιτλο επερχόμενο album

Οι Soilwork παρουσίασαν το lyric video για το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου 10ου album τους "The Ride Majestic", που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου μέσω της Nuclear Blast Records.

Ο τραγουδιστής της Σουηδικής melodic death metal μπάντας, Bjorn "Speed" Strid σχολίασε:
" Το album είναι εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό απο τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην προσωπική μας ζωή τον περασμένο χρόνο. Οι στίχοι αντικατοπτρίζουν το νόημα της ύπαρξης και την τέχνη που έρχεται σε συμφωνία με την ψυχρή, σκληρή πραγματικότητα οτι τα πάντα πρέπει να έρθουν στο τέλος τους. Πραγματεύονται την μοναξιά, τη λαχτάρα, τη ικανότητα της απεικόνισης της καταστροφής ...Με λίγα λόγια, το εξωτερικό και εσωτερικό σκοτάδι που όλοι μας βιώνουμε. Καθένα απο τα μέλη της μπάντας είχε έναν θάνατο στην οικογένεια του κατα την καταγραφή αυτού του album. Συν τοις άλλοις, ένας καλός μας φίλος απο μια πολύ ελπιδοφόρα και νέα μπάντα που ονομάζεται Chronus από το Helsingborg της Σουηδίας, επίσης έχασε τη ζωή του απο το πουθενά. Δεκαεννέα ετών. Πολύ τρομερό."


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: