About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JOURNEY: O Deen Castronovo κατηγορείται για βιασμό

O drummer των Journey, Deen Castronovo, συνελήφθη στις 14 Ιουνίου στο Salem για ενδοοικογενειακή βία. Στις κατηγορίες προστίθενται ο βιασμός, η σεξουαλική κακοποίηση, ο εξαναγκασμός και η παράνομη χρήση όπλου.
JOURNEY: O Deen Castronovo κατηγορείται για βιασμό

O drummer των JourneyDeen Castronovo, συνελήφθη στις 14 Ιουνίου στο Salem για ενδοοικογενειακή βία. Στις κατηγορίες προστίθενται ο βιασμός, η σεξουαλική κακοποίηση, ο εξαναγκασμός και η παράνομη χρήση όπλου.

Σύμφωνα μετά με το Lasvegassun.com ο 50-χρόνος ο οποίος είχε αρχικά αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και απαγόρευση οποιασδήποτε επαφής με το θύμα, μετά τις νέες κατηγορίες η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως κακούργημα και ο δικαστής Audrey Broyles απέρριψε να οριστεί εγγύηση με αποτέλεσμα  Castronovo να φυλακιστεί.

Ο μουσικός έστειλε στην σύζυγό του 122 μηνύματα και τις έκανε 35 κλίσεις και η αναπληρωτής εισαγγελέας Jennifer Gardiner, αναγνώρισε κακοποίηση στα μηνύματα του Castronovo και συμφώνησε στην εντολή κράτησης καθώς κρίνει οτι ο Castronovo είναι απειλή για το θύμα αναφέροντας οτι, "ειλικρινά, είναι ασταθής".

Μάλιστα σε ένα απο τα μηνύματά του ο drummer προς τη γυναίκα του, ούρλιαζε οτι την μισεί και πως του κατέστρεψε την ζωή.



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: