About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MEGADETH: Ο Chris Adler και επίσημα drummer στο επερχόμενο album

Τις τελευταίες εβδομάδες, δεν ήταν λίγες οι φήμες που ήθελαν τον drummer των Lamb Of God, Chris Adler να συμμετέχει στο νέο album των Megadeth. Και όχι αδίκως, αφού ο ίδιος είχε φωτογραφηθεί να τρώει tacos μαζί με τον Dave Mustaine στο Tennessee, όπου γίνονται οι ηχογραφήσεις του επερχόμενου album.

Τις τελευταίες εβδομάδες, δεν ήταν λίγες οι φήμες που ήθελαν τον drummer των Lamb Of God, Chris Adler να συμμετέχει στο νέο album των Megadeth. Και όχι αδίκως, αφού ο ίδιος είχε φωτογραφηθεί να τρώει tacos μαζί με τον Dave Mustaine στο Tennessee, όπου γίνονται οι ηχογραφήσεις του επερχόμενου album.

Η μπάντα δημοσίευσε λοιπόν στην σελίδα της στο facebook την φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω η οποία δείχνει τον Chris Adler με μπλουζάκι των Megadeth. Πλέον και επίσημα ο Adler θα εμφανίζεται ως guest και θα συμβάλλει στο album.

Ο Mustaine δήλωσε σχετικά:
"Ο Chris είναι ένα τεράστιο ταλέντο, και ένα καταπληκτικό άτομο. Θα δώσει ένα νέο επίπεδο στον ενθουσιασμό και την ενέργεια των Megadeth τέτοιο που οι οπαδοί θα χάσουν το μυαλό τους. Σέβομαι τους προηγούμενους drummers μου, αλλά αυτό που θα ακούσετε πραγματικά ΣΚΟΤΩΝΕΙ!  Πίσω στο 1989, οι Megadeth ξεκίνησαν ως μια τριμελή μπάντα  - κιθάρα, μπάσο και drums- κι έτσι θέσαμε πλαίσιο για το πλατινένιο και υποψήφιο για Grammy album μας "Rust In Peace". Θέλω να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη των LOG [Lamb Of God] που επέτρεψαν να δοθεί αυτή η ευκαιρία για όλους εμάς στην metal κοινότητα. "

Ο David Ellefson προσέθεσε:
"Ο Chris είναι ένας αγαπημένος φίλος μας στους Megadeth εδώ και πολλά χρόνια τώρα, και εκτιμά πραγματικά την μουσική μας και την κληρονομιά της. Ο τρόπος που παίζει είναι τόσο καινοτόμος στο άγριο μονοπάτι της metal μουσικής και είμαι πολύ περήφανος στηρίζει το rhythm section μας σε αυτό το νέο album. Μπορώ ξεκάθαρα να δω την αυγή ενός  'utmost heaviness' στο επόμενο κεφάλαιο των Megadeth "

Αντίστοιχα ο Chris Adler ανέφερε:
"Οι Megadeth  άλλαξαν τη ζωή μου. Μεγαλώνοντας δεν υπήρχε άλλη μπάντα που να σήμαινε τόσα πολλά για τα μουσικά μου ενδιαφέροντα και για την κατεύθυνση που πήρα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως δεν θα έκανα όσα έχω κάνει τις τρεις τελευταίες δεκαετίες χωρίς να έχω ακούσει το Killing Is My Business και την Βίβλο ολόκληρου του metal "Peace Sells" στα πρώτα μου χρόνια. Πριν απο δέκα χρόνια οι Lamb Of God είχαν περιοδεύσει με τους Megadeth και μοιράστηκα αυτή την ιστορία με τον Dave και τον David, και απο τότε κρατήσαμε επαφή. Όταν ο Dave μου τηλεφώνησε πριν λίγο καιρό και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να κάνω μαζί του ένα thrash metal album, ένιωσα σαν να συμμετείχα σε αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές με τις πλάκες και τις κρυμμένες κάμερες. Προσπάθησα να το παίξω cool αλλά το μόνο που είπα ήταν ΝΑΙ! Μόλις κάλεσα τη γυναίκα μου και τα παιδιά στην μπάντα μου για να τους ενημερώσω, σκέφτηκα πραγματικά τι έγινε [...] Υπάρχει τεράστιος σεβασμός αλλά ο μοναδικός στόχος είναι να φτιάξουμε το καλύτερο δυνατό thrash δίσκο που μπορούμε -όχι μόνο να τα ονόματα στο βιβλιαράκι του CD ή οτι είμαι συνεργάσιμος. Μαζί, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο!  Ετοιμαστείτε για ένα πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο στην κληρονομιά των Megadeth."

Αναμένουμε πλέον επίσημη ανακοίνωση και για τον δεύτερο κιθαρίστα που θα εμφανίζεται στο album, οπου επίσης οι φήμες αναφέρουν οτι πρόκειται για τον βραζιλιάνο Kiko Loureiro (Angra).


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: