About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

IRON MAIDEN: Ανακοίνωση για την υγεία του Bruce Dickinson

Ο μάνατζερ των Iron Maiden, Rod Smallwood, μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του Bruce Dickinson:

Ο μάνατζερ των Iron MaidenRod Smallwood, μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του Bruce Dickinson:

"Ο Bruce μου ζήτησε να σας ευχαριστήσω όλους για την τεράστια στήριξή σας και τις θερμές σας ευχές. Είναι βαθιά συγκινημένος και ενθαρρύνεται από τη γνήσια και στοργική ανταπόκριση της παγκόσμιας οικογένειας των οπαδών των Iron Maiden.

Η ακτινοθεραπεία λειτουργεί συσσωρευτικά και συνεχίζει να δρα στον οργανισμό για τρείς περίπου εβδομάδες μετά την θεραπεία, επομένως παρά το γεγονός οτι η θεραπεία των επτά εβδομάδων του Bruce ολοκληρώθηκε, ο ίδιος πέρασε μια μακρά περίοδο έντονου πόνου και της δυσφορίας. Ευτυχώς τώρα αρχίζει να αναρρώνει και ο πόνος θα συνεχίσει να υποχωρεί και το πρήξιμο να μειώνεται για το επόμενο δίμηνο, οπότε θα είναι σε θέση να κάνει μαγνητική τομογραφία. Μόνο τότε θα έχουμε πλήρη επιβεβαίωση ότι ο καρκίνος έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ωστόσο η πρόγνωση εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά καλή και όλοι είναι αισιόδοξοι για πλήρη ανάκαμψη. Μετά την τομογραφία θα σας ενημερώσουμε επίσημα μέσω της ιστοσελίδας μας την κατάλληλη στιγμή, πιθανότατα στα τέλη Μαΐου.

Μετά από αυτό, θα χρειαστεί μερικούς μήνες για τον Bruce να επανέλθει στην φυσική του κατάσταση. Φυσικά, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας κατανοούν πλήρως την κατάσταση και τα σχέδια των Maiden θα καθοριστούν από την πρόοδο του Bruce.

Παρακαλώ συνεχίστε τις θετικές σας σκέψεις. Τις εκτιμούμε πάρα πολύ

Ευχαριστώ

Rod Smallwood"




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: