About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Απεβίωσε ο μπασίστας των DEATH, Scott Clendenin

Έφυγε χθες 24 Μαρτίου απο τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, ο μπασίστας των Death και Control Denied, Scott Clendenin. Ο Eric Greif, πρώην μάνατζερ των Death και πρόεδρος της Perseverance Holdings Ltd., που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Chuck Schuldiner, ...

Έφυγε χθες 24 Μαρτίου απο τη ζωή σε ηλικία 47 ετών, ο μπασίστας των Death και Control Denied, Scott Clendenin.

Ο Eric Greif, πρώην μάνατζερ των Death και πρόεδρος της Perseverance Holdings Ltd., που διαχειρίζεται την κληρονομιά του Chuck Schuldiner, έκανε στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Με σοκ σας ανακοινώνω ότι σήμερα έφυγε από τη ζωή ο πρώην μπασίστας των Death, Scott Clendenin. Ο Scott είχε κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν αισιόδοξος. Ήταν φυσικά ο έμπειρος μπασίστας στο album των Death "The Sound Of Perseverance" και πρόσφατα συμμετείχε σε δύο live των  DTA (Death To All), το 2012 και το 2013. [...]. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του Scott αυτή τη δύσκολη στιγμή. "

Ο Clendenin υπήρξε μέλος των Death απο το 1996 μέχρι και την διάλυσή τους το 2001. Το 1997, εντάχθηκε στην δεύτερη μπάντα του  Chuck Schuldiner, τους Control Denied, μέχρι το 1999 που αντικαταστάθηκε απο τον Steve DiGiorgio.

 Σε συνέντευξή του το 2011, είχε δηλώσει αναφορικά με την θητεία του στους Death και Control Denied:
"Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παίζω μαζί με ένα τόσο σεβαστό άτομο όπως ο Chuck. Μπορώ να πω ότι η συμμετοχή μου σε αυτές τις μπάντες με έκανε καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο"


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του Clendenin.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: