About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

CARCASS: Απαγορεύτηκε η εμφάνισή τους στην Μαλαισία

Η προγραμματισμένη για τον Μάιο εμφάνιση των Carcass στην Μαλαισία απαγορεύτηκε λόγω της θεματολογίας των στίχων του death metal συγκροτήματος. Σχετικά με την εν λόγω απαγόρευση, η μπάντα σχολίασε με χιούμορ: "Συγγνώμη Μαλαισία, δεν έχει show για εσάς παιδιά τον Μάιο. Φαίνεται πως τα κυβερνητικά σας στελέχη..

Η προγραμματισμένη για τον Μάιο εμφάνιση των Carcass στην Μαλαισία απαγορεύτηκε λόγω της θεματολογίας των στίχων του death metal συγκροτήματος.

Σχετικά με την εν λόγω απαγόρευση, η μπάντα σχολίασε με χιούμορ:
"Συγγνώμη Μαλαισία, δεν έχει show για εσάς παιδιά τον Μάιο. Φαίνεται πως τα κυβερνητικά σας στελέχη δεν έχουν ενημερώσει ακόμα τα ημερολόγιά τους για τον 21ο αιώνα. -Μας αφαιρέθηκε η visa λόγω της θεματολογίας των στίχων μας. Γελοίο και ενοχλητικό. Καλέστε μας όταν θα έχετε ένα λογικό, κοσμικού χαρακτήρα κράτος. ΥΓ. Αν το διαβάζετε αυτό είναι πολύ αργά για εσάς, έχουμε ήδη 'καταστρέψει' την νεολαία σας πέρσι που παίξαμε στο Κουτσίνγκ .

Οι Carcass πέρσι έπαιξαν στη Μαλαισία ( Κουτσίνγκ) χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που απαγορεύεται σε metal συγκροτήματα να παίξει ζωντανά στην Μαλαισία. Το 2013 οι Lamb Of God αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στο Κουάλα Λουμπούρ, επειδή θεωρήθηκε πως εμφάνισή τους θα παραβίαζε τις θρησκευτικές ευαισθησίες και πολιτιστικές αξίες της κοινωνίας της Μαλαισίας.


Εμείς σήμερα τους βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater και αύριο θα τους δούμε στο Gagarin 205!


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: