About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Έφυγε απο τη ζωή ο τραγουδιστής των Visage, Steve Strange

Απεβίωσε σε ηλικία 55 χρόνων ο τραγουδιστής των Visage, Steve Strange (Steven John Harrington). Ο πρωτοπόρος του New Romantic άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, σε νοσοκομείο της Αιγύπτου. Ο θάνατος του Ουαλού τραγουδιστή, -γνωστός για την επιτυχία του με τους Visage, "Fade to Grey"- προήλθε απο έμφραγμα.

Απεβίωσε σε ηλικία 55 χρόνων ο τραγουδιστής των Visage,  Steve Strange (Steven John Harrington).

Ο πρωτοπόρος του New Romantic άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, σε νοσοκομείο της Αιγύπτου. Ο θάνατος του Ουαλού τραγουδιστή, -γνωστός για την επιτυχία του με τους Visage, "Fade to Grey"- προήλθε απο καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο μάνατζερ της August Day Recordings, Marc Green ανακοίνωσε:
"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι ο Steve Strange απεβίωσε στις 11:15 τοπικής ώρας την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στο Sharm el-Sheikh International Hospital της Αιγύπτου. Ο Steve πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή ανεπάρκεια. Η οικογένειά του, τα μέλη της μπάντας και οι φίλοι του έχουν σοκαριστεί με την είδηση του πρόωρου θανάτου του. Η οικογένεια του Steve ζητάει να σεβαστούμε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για αυτήν στιγμή.

Ο Pete Bassett, μάνατζερ του Strange δήλωσε μεταξύ άλλων:
"Καταλάβαμε ότι είχε ορισμένα προβλήματα υγείας, αλλά δεν γνωρίζαμε οτι τα προβλήματα αυτά θα απειλούσαν τη ζωή του.  Οι φίλοι και η οικογένειά του είναι συγκλονισμένοι - δεν είχαμε ιδέα οτι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο ".


Ο Strange διεύθυνε επίσης το club Blitz στην περιοχή Soho του Λονδίνου.

Γεννήθηκε στο Newbridge του Monmouthshire της Ουαλίας και αποφάσισε να ασχοληθεί με την μουσική όταν είδε τους Sex Pistols σε μια συναυλία τους το 1976. Στα 15 του πήγε στο Λονδίνο για να εργαστεί για τον μάνατζερ των Sex Pistols, Malcolm McClaren, πριν ανοίξει το club Blitz που απασχολούσε τον άγνωστο ακόμη Boy George στο βεστιάριο.

Το Blitz ήταν το αγαπημένο στέκι των Duran Duran και Spandau Ballet  πριν ακόμα γίνουν γνωστοί. Θαμώνας ήταν επίσης και ο David Bowie, που σύμφωνα με τον Strange, πήγαινε εκεί επειδή είχε ακούσει πόσο 'περίεργο' club είναι.


R.I.P. Steve Strange...


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: