About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SAINT VITUS: Ο Scott Reagers στην Ευρωπαϊκή τους περιοδεία

Οι Saint Vitus ανακοίνωσαν οτι ο πρώην τραγουδιστής της μπάντας Scott Reagers, θα βρίσκεται πίσω απο το μικρόφωνο στην καλοκαιρινή Ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Οι θρύλοι του doom θα εμφανιστούν στο Hellfest Open Air Festival και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ημερομηνίες.

Οι Saint Vitus ανακοίνωσαν οτι ο πρώην τραγουδιστής της μπάντας Scott Reagers, θα βρίσκεται πίσω απο το μικρόφωνο στην καλοκαιρινή Ευρωπαϊκή τους περιοδεία.

Οι θρύλοι του doom θα εμφανιστούν στο Hellfest Open Air Festival και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες ημερομηνίες.

Ο Scott Reagers ήταν ο τραγουδιστής των Saint Vitus στα δυο πρώτα τους album, "Saint Vitus" και  "Die Healing".

Η μπάντα δήλωσε:
"Θα παίξουμε ένα special set για τους οπαδούς μας που ένα μέρος του θα αποτελείται απο τον Reagers, τραγουδιστή προ και μετά εποχής των Saint Vitus. Ελπίζουμε η οικογένεια των Vitus οι οπαδοί και οι φίλοι μας να είναι πρόθυμοι να επανεξετάσουν τον ήχο του Reagers για αυτή τη σύντομη περιοδεία και σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεχή στήριξη! "


Να θυμίσουμε οτι η τελευταία Ευρωπαϊκή περιοδεία της μπάντας δεν είχε αίσιο τέλος αφού ο frontman του συγκροτήματος Scott "Wino" Weinrich συνελήφθη και απελάθηκε απο τις αρχές της Νορβηγίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: