About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PAIN OF SALVATION: Το video του "Falling Home"

Οι Pain Of Salvation παρουσίασαν το video για το ομότιτλο κομμάτι του ακουστικού album τους "Falling Home" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο. Το video γυρίστηκε στην Ισλανδία εν μέσω χιονοθύελλας με τον Daniel Gildenlöw να δηλώσει: "Το ξεκίνημα της προηγούμενης χρονιάς με βρήκε στο νοσοκομείο μαχόμενος για τέσσερις μήνες ένα βακτήριο που τρώει την σάρκα, αλλά τελικά τα κατάφερα και έπαιξα σε ένα show στο Las Vegas . Αυτό πιστεύω με έκανε να νιώσω τέλεια έτσι ωστε στο τέλος του χρόνου να γυρίσω το video του "Falling Home" στην Ισλανδία, μέσα σε χιονοθύελλα, με χιόνι μέχρι το γόνατο και με ένα νεκρό κογιότ να ζεσταίνει τους παγωμένους ώμους μου!"

Οι Pain Of Salvation παρουσίασαν το video για το ομότιτλο κομμάτι του ακουστικού album τους "Falling Home" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Το video γυρίστηκε στην Ισλανδία εν μέσω χιονοθύελλας με τον Daniel Gildenlöw να δηλώσει:
"Το ξεκίνημα της προηγούμενης χρονιάς με βρήκε στο νοσοκομείο μαχόμενος για τέσσερις μήνες ένα βακτήριο που τρώει την σάρκα, αλλά τελικά τα κατάφερα και έπαιξα σε ένα show στο Las Vegas . Αυτό πιστεύω με έκανε να νιώσω τέλεια έτσι ωστε στο τέλος του χρόνου να γυρίσω το video του "Falling Home" στην Ισλανδία, μέσα σε χιονοθύελλα, με χιόνι μέχρι το γόνατο και με ένα νεκρό κογιότ να ζεσταίνει τους παγωμένους ώμους μου!" 

Οι Pain Of Salvation ήδη ετοιμάζουν νέο album με το οποίο η μπάντα θα επιστρέφει  στις σκληρότερες ρίζες των πρώτων τους δίσκων.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: