About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MY OWN GHOST: Video για το κομμάτι "Silence"

Οι My Own Ghost παρουσίασαν το πρώτο τους video. Πρόκειται για το video του δεύτερου single τους "Silence", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Την σκηνοθεσία του video ανέλαβε ο ταλαντούχος νεαρός φωτογράφος Tom Jungbluth απο το Λουξεμβούργο ο οποίος έχει συνεργαστεί με Snoop Dogg, Sean Paul, Kendrick Lamar κ.α. Στο video οι ηθοποιοί Anouck Leuchter, Yannick Stein και Morgane Bidaine ενσαρκώνουν μια φαινομενικά ευτυχισμένη οικογένεια η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης.

Οι My Own Ghost παρουσίασαν το πρώτο τους video. Πρόκειται για το video του δεύτερου single τους "Silence", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Την σκηνοθεσία του video ανέλαβε ο ταλαντούχος νεαρός φωτογράφος Tom Jungbluth απο το Λουξεμβούργο ο οποίος έχει συνεργαστεί με Snoop Dogg, Sean Paul, Kendrick Lamar κ.α. Στο video οι ηθοποιοί Anouck Leuchter, Yannick Stein και Morgane Bidaine ενσαρκώνουν μια φαινομενικά ευτυχισμένη οικογένεια η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. 

Τα μέλη των My Own Ghost δεν εμφανίζονται στο εν λόγω video γιατι ήθελαν να προωθήσουν το μήνυμα και την ατμόσφαιρα της 'Σιωπής' (Silence). Για τον ίδιο λόγο το video είναι ασπρόμαυρο έτσι ώστε να τονίσουν τα συναισθήματα.

Η μπάντα απο το Λουξεμβούργο μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου album της "Love Kills" (Οκτώβριος 2014), συνθέτει ήδη και ηχογραφεί κομμάτια για τον δεύτερο δίσκο της.



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: