About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JIMI HENDRIX: Κυκλοφορούν οι ηχογραφήσεις του με τους Curtis Knight & The Squires

Οι ηχογραφήσεις του Jimi Hendrix της προ-Experience εποχής αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο μήνα σε μια συλλογή αποτελούμενη απο 14 κομμάτια. Πρόκειται για την περίοδο 1965-67 που ο θρυλικός κιθαρίστας υπήρξε μέλος των Curtis Knight & The Squires. Η συλλογή με τίτλο "You Can’t Use My Name: Curtis Knight & the Squires (Featuring Jimi Hendrix) The RSVP/PPX Sessions" θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου απο την Experience Hendrix L.L.C. και την Legacy Recordings.

Οι ηχογραφήσεις του Jimi Hendrix της προ-Experience εποχής αναμένεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο μήνα σε μια συλλογή αποτελούμενη απο 14 κομμάτια.

Πρόκειται για την περίοδο 1965-67 που ο θρυλικός κιθαρίστας υπήρξε μέλος των Curtis Knight & The Squires. Η συλλογή με  τίτλο "You Can’t Use My Name: Curtis Knight & the Squires (Featuring Jimi Hendrix) The RSVP/PPX Sessions" θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου απο την  Experience Hendrix L.L.C. και την Legacy Recordings.

Δυο απο τα κομμάτια που θα εμπεριέχονται στην συλλογή, τα  "Hornet’s Nest" και "Knock Yourself Out" -και τα δυο instrumental- γράφτηκαν απο τον Hendrix και αποτελούν τις πρώτες συνθέσεις του επιδραστικού κιθαρίστα που έχουν ηχογραφηθεί.

Ο Hendrix ενώ ήταν ακόμα κιθαρίστας στους Curtis Knight & The Squires, σχημάτισε την δική του μπάντα. Αμέσως μετά, η PPX, λόγω της αναγνωρισιμότητας που απέκτησε ο μουσικός, άρχισε να επανεκδίδει κυκλοφορίες του Hendrix με τους Curtis Knight & The Squires, ως σόλο δουλειές του.

Εκτός των άλλων η συλλογή θα περιέχει και ακυκλοφόρητα στούντιο κομμάτια που ηχογραφήθηκαν το 1967 και που ο Hendrix, λόγω των παραπάνω, είχε ζητήσει να μην χρησιμοποιηθεί το όνομά του όταν τα εν λόγω τραγούδια θα επρόκειτο να κυκλοφορήσουν.


You Can’t Use My Name: Curtis Knight & the Squires (Featuring Jimi Hendrix) The RSVP/PPX Sessions  Tracklist: 

“How Would You Feel”
“Gotta Have a New Dress”
“Don’t Accuse Me”
“Fool for You Baby”
“No Such Animal”
“Welcome Home”
“Knock Yourself Out [Flying on Instruments]”
“Simon Says”
“Station Break”
“Strange Things”
“Hornet’s Nest”
“You Don’t Want Me”
“You Can’t Use My Name”
“Gloomy Monday”


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: