About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

IRON MAIDEN: Ο Bruce Dickinson υποβάλλεται σε θεραπεία κατά του καρκίνου !

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Iron Maiden που ανέβηκε πριν απο λίγο στην επίσημη σελίδα τους στο facebok, ο Dickinson υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες ύστερα απο καρκινικό όγκο που διαγνώστηκε οτι έχει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Iron Maiden που ανέβηκε πριν απο λίγο στην επίσημη σελίδα τους στο facebok, ο Dickinson υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες ύστερα απο καρκινικό όγκο που διαγνώστηκε οτι έχει.

Ακολουθεί ν ανακοίνωση της μπάντας:
“Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο τραγουδιστής των Maiden, Bruce Dickinson, επισκέφθηκε το γιατρό του για έλεγχο ρουτίνας. Αυτό οδήγησε σε test και βιοψίες οπου βρέθηκε ένας μικρός καρκινικός όγκος στο πίσω μέρος της γλώσσας του. Μια πορεία επτά εβδομάδων με χημειοθεραπείες και ακτινολογικές θεραπείες ολοκληρώθηκε χθες. Καθώς ο όγκος διαγνώστηκε στα πρώτα στάδια, η πρόγνωση ευτυχώς είναι εξαιρετικά καλή. Η πλήρης αποκατάσταση του  Bruce απο την ιατρική του  ομάδα να ολοκληρωθεί προς τα τέλη Μαΐου. Μετά θα περάσει λίγος ακόμα καιρός μέχρι να έχουμε τον Bruce εντελώς έτοιμο. Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να ζητήσουμε την υπομονής σας, την κατανόηση και τον σεβασμό σας για τον Bruce και την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του μέχρι να σας ενημερώσουμε όλους στα τέλη Μαΐου. Ο Bruce τα πάει πολύ καλά αναλόγος των συνθηκών και όλη η ομάδα μας είναι πολύ θετική για την εξέλιξη των πραγμάτων”.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: