About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BRIAN MAY: Υποψήφιος βουλευτής

Ο Brian May σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής του Κοινοβουλίου στις γενικές εκλογές που θα λάβουν χώρα στις 7 Μαΐου.Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τον May να εξηγεί την ιδέα πίσω από το Common Decency

Ο Brian May σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής του Κοινοβουλίου στις γενικές εκλογές που θα λάβουν χώρα στις 7 Μαΐου.

Ο 67χρονος κιθαρίστας των Queen, αναφέρει πως στην Κυβέρνηση πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι πίσω απο κόμματα και καριέρες, αλλά αλτρουϊστές και ηθικοί.

Ο ακτιβιστής μουσικός, εδώ και πολύ καιρό πολεμά για τα δικαιώματα των ζώων, αντιτίθεται σθεναρά στη θανάτωση των ασβών και ίδρυσε ένα καταφύγιο ζώων με το όνομα Save Me.

Με την οργάνωσή του Common Decency, θέλει να χρησιμοποιήσει τις online κοινότητες να ενθαρρύνουν τους απογοητευμένους με την πολιτική ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν την ψήφο τους, αλλάζοντας το τοπίο της βρετανικής δημοκρατίας.

Εκτός των άλλων ο μουσικός δηλώνει οτι είναι πολύ απογοητευμένος με το τωρινό Κοινοβούλιο και ανέφερε οτι η θέση του στη βουλή θα είναι να επαναφέρει την αξιοπρέπεια στη ζωή, στη δουλειά και στο τωρινό Κοινοβούλιο.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε τον May να εξηγεί την ιδέα πίσω από το Common Decency


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: