About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ANNIHILATOR: Νέο album το καλοκαίρι;

Οι Annihilator σύμφωνα με ανακοίνωσή τους ετοιμάζουν νέο album το οποίο κατα πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι. "Μετά απο την σχεδόν δυο χρόνια περιοδεία μας για το CD με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχουμε κάνει από το 1996 (Feast, 2012), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ναι, θα υπάρξει νέο στούντιο στούντιο CD #15. Θα βγει το 2015. Μπορεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Ίσως να είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους των Annihilator από την King Of The Kill / Refresh The Demon εποχή. Κάναμε ένα διάλειμμα μετά την καλοκαιρινή μας περιοδεία του 2014 και αρχίσαμε να κατεβάζουμε ιδέες και κομμάτια..." ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η μπάντα.

Οι Annihilator σύμφωνα με ανακοίνωσή τους ετοιμάζουν νέο album το οποίο κατα πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

"Μετά απο την σχεδόν δυο χρόνια περιοδεία μας για το CD με τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχουμε κάνει από το 1996 (Feast, 2012), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ναι, θα υπάρξει νέο στούντιο στούντιο CD #15. 

Θα βγει το 2015. Μπορεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Ίσως να είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους των Annihilator από την King Of The Kill / Refresh The Demon εποχή. Κάναμε ένα διάλειμμα μετά την καλοκαιρινή μας περιοδεία του 2014 και αρχίσαμε να κατεβάζουμε ιδέες και κομμάτια..."  ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η μπάντα.


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση των Annihilator εδώ



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: