About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

OBDUKTION - "Mors Janua Vitae" review

"Mors Janua Vitae" είναι ο τίτλος του νέου EP της ελληνικής death metal μπάντας Obduktion που κυκλοφόρησε πριν απο λίγο καιρό (15 Οκτωβρίου).
OBDUKTION - "Mors Janua Vitae" review

"Mors Janua Vitae"  είναι ο τίτλος του νέου EP της ελληνικής death metal μπάντας Obduktion που κυκλοφόρησε πριν απο λίγο καιρό (15 Οκτωβρίου).

Οι Obduktion σχηματίστηκαν το 1995, έχουν στο ενεργητικό τους 3 full-length album, 6 demo&promo, 3 EP και μια πληθώρα live εμφανίσεων, ανοίγοντας συναυλίες για ονόματα όπως Asphyx, Belphegor, Absu, Enthroned, Deviser  κ.α.

Τρία χρόνια λοιπόν μετά την κυκλοφορία του full-length "Pain Chronicles" (2011), η μπάντα επιστρέφει και μας παρουσιάζει το "Mors Janua Vitae"!

Το Ep αποτελείται απο 2 κομμάτια. Το "King Of Terrors" - στο οποίο συμμετέχει και ο Στάθης Παυλάντης των Reflection στις κιθάρες - και το  "Lordship Of Superior".

Οld school death metal, με επιβλητικά brutal φωνητικά, επιθετικά riff, mid-tempo σημεία, ξεσπάσματα, μελωδικά σημεία και βαριά ατμόσφαιρα είναι το τελικό αποτέλεσμα, που σίγουρα όλοι οι οπαδοί του είδους θα λατρέψουν!

Με κύριες επιρροές απο Bolt Thrower, Obituary, Six Feet Under  και ολίγη Cannibal Corpse φωνητική προσέγγιση, το συγκρότημα έχει δουλέψει σκληρά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, με συνθέσεις που δεν κουράζουν, δε υπερβάλουν, και ταυτόχρονα μένοντας πιστές στο πατροπαράδοτο death metal.

Tο συνολικής διάρκειας 7 λεπτών "Mors Janua Vitae" , είναι απο τις περιπτώσεις που δεν βρίσκεις κάτι αρνητικό και που, όσο και αν φαίνεται παράξενο,  θες να το εντάξεις ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές κυκλοφορίες του 2014.

Έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά ποιοτική δουλειά, που σε κερδίζει απο το πρώτο κιόλας άκουσμα. Μια διδαχή για το πως πρέπει να παίζεται το old school death metal στις μέρες μας.

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε στο The Music House Studio, το mastering στο Golden Mastering Studio στην Καλιφόρνια και το artwork επιμελήθηκε ο Γιάννης Νάκος (Remedy Art Design).

Το EP αναμένεται στις 15 Δεκεμβρίου να κυκλοφορήσει και σε περιορισμένη έκδοση 7" βινυλίου, ενώ η ελληνική μπάντα που μετρά 20 χρόνια ζωής, ήδη δουλεύει πάνω στον 4ο στούντιο album της το οποίο φυσικά ανυπομονούμε να ακούσουμε!!!



"Mors Janua Vitae"  tracklist:
1. King of Terrors
2. Lordship of Superior


Obduktion  lineup:
Obduktor: Guitar
Takis V.O.T: Vocals
Kostas: Bass
Giannis: Drums


web:



'Lv'  for bbr

_________________________________________________________________
**Μάθετε περισσότερα για τους Obduktion διαβάζοντας τι μας είπαν στο BBR InQuiry
_________________________________________________________________
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: