About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SEASON OF GHOSTS: Τον Δεκέμβριο κυκλοφορεί το ντεμπούτο album "The Human Paradox"



Στις 8 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο album του νέου project της Σοφίας ΑσλανίδουSEASON OF GHOSTS, μέσω της ιταλικής Coroner Records. Ο τίτλος του album είναι "The Human Paradox" και στο video που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε αποσπάσματα απο το όλα τα κομμάτια.

Το cinematic electro metal project, δημιουργήθηκε απο την Ελληνίδα τραγουδίστρια/συνθέτρια τον Οκτώβριο του 2013, συνδυάζοντας extreme rock με metal ήχο και harsh electro στοιχεία, και πρόσφατα συμμετείχε στο Metal Female Voices Festival στο Βέλγιο.

Το μιξάρισμα και το mastering του "The Human Paradox"  έγινε απο τον Ettore Rigotti στο  The Metal House Studio (Disarmonia Mundi, Blood Stain Child, Destrage κ.α), ενώ στο επερχόμενο album συμμετέχει και ο κιθαρίστας των MEJIBRAY (JP), MiA.

Η σύνθεση των κομματιών έχει γίνει απο την ίδια την καλλιτέχνιδα, ενώ την ενορχήστρωση και το arrangement ανέλαβε ο συμπαραγωγός του album,  Zombie Sam. 

Η  Σοφία Ασλανίδου γεννήθηκε στην Βενεζουέλα, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και το 2010 εγκαταστάθηκε στην Ιαπωνία. Εκεί θα ενταχθεί στους Blood Stain Child με τους οποίους θα ηχογραφήσει το 5ο τους album, "Epsilon", το οποίο εξακολουθεί να είναι το best seller τους μέχρι σήμερα,  και παράλληλα θα συνεργαστεί και με άλλα ονόματα.


"The Human Paradox" tracklist:
01. Nothing disappears without a trace
02. Genesis – the phoenix syndrome
03. Time travellers
04. Dream;paralysis
05. The human paradox
06. [Ne]: Mesis - the kiss of justice
07. Beautiful Eternal Things
08. Dreaming the gray lands
09. The road to acheron
10. Quantum - through the looking glass
11. Reincarnation
12. There and back again




Οι προ-παραγγελίες του album μπορούν να γίνουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Season Of Ghosts στον σύνδεσμο  www.seasonofghosts.com/shop



web:


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: