About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ONSLAUGHT: Απέλυσαν τον Neil Turbin 2 μέρες πριν την ολοκλήρωση της Αμερικανικής περιοδείας τους



Τον Σεπτέμβριο είχε ανακοινωθεί απο τους Onslaught , οτι ο τραγουδιστής τους Sy Keeler, θα είναι εκτός της Αμερικανικής περιοδείας τους για Οκτώβριο και Νοέμβριο, λόγω προβλημάτων υγείας τους γιου του και το συγκρότημα προσέλαβε τον πρώην τραγουδιστή των Anthrax,  Neil Turbin.


Δυο μέρες ωστόσο πριν την ολοκλήρωση της περιοδείας ο Rockett, δήλωσε σε συνέντευξή του, οτι ο Turbin απολύθηκε μετά την εμφάνιση της μπάντας στην Καλιφόρνια, στις 24 Νοεμβρίου, αναφέροντας:

"Τα πράγματα ποτέ δεν ξεκίνησε καλά με τον Neil. Είχε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μάθει τα τραγούδια. Στο πρώτο μας show στην Νέα Υόρκη εμφανίστηκε στη σκηνή με υποβολέα, και ο υποβολέας αυτός ήταν ακόμα στη σκηνή μέχρι και χθές".



Αντίστοιχα ο Turbin σε δήλωσή του στο facebook αναφέρει οτι δεν απολύθηκε, αλλά παραιτήθηκε επειδή το συγκρότημα δεν τον πλήρωνε:

"Συμφώνησα να αναπληρώσω τον Sy Keeler στην περιοδεία των Onslaught, λόγω ασθένειας του γιου του. Απέρριψα την πρόταση 3 φορές, επειδή ήταν πολύ χαμηλή και τελικά συμφώνησα όταν ο Nige Rockett επέμενε. Το συμβόλαιο υπογράφηκε ένα μήνα πριν την περιοδεία και μέσα σε αυτό το διάστημα έπρεπε να μάθω μια ολόκληρη σειρά περίπλοκων στίχων και φωνητικών. Δεν υπήρχε χρόνος στο δρόμο. Μόνο για έναν γρήγορο ύπνο στο κάθισμα του βαν και πολλές νύχτες δεν είχαμε καν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, οδηγώντας κατ 'ευθείαν από τη συναυλία σε συναυλία. Έτσι συμφωνήσαμε εκ των προτέρων με τον Nige  οτι ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να τραγουδήσω, ήταν με την βοήθεια υποβολέα, αφού δεν κάναμε πρόβα ούτε μια φορά και μέσα 4 εβδομάδες  δεν είναι αρκετές για να μάθεις όλους αυτούς τους στίχους. Την Δευτέρα πριν την εμφάνισή μας στο Anaheim στην καλιφόρνια, είχα μια συνάντηση με Nige και του εξήγησα πως έπρεπε να πληρωθώ για τις τρεις τελευταίες συναυλίες, ποσό που ανερχόταν σε μερικές εκατοντάδες δολάρια, κάτι που δε μου επιβεβαίωσε και αυτό με έκανε να υποπτευτώ ότι έπαιρνε τα χρήματα για κάποιες συναυλίες στη Βραζιλία που ακυρώθηκαν.

Πριν παίξουμε στο Montreal υπήρξαν κάποιοι διαπληκτισμοί και με κάποια άλλα μέλη της μπάντας με τον Nige να υποστηρίζει ότι δεν πληρώνονταν. Με αυτή την ανησυχία σε μεγάλο βαθμό στο μυαλό μου, ρώτησα τον Nige Rockett, ο οποίος μου είπε οτι θα έπρεπε να πληρωθεί με $2000 απο τον υπέυθυνο περιοδείας. Στη συνέχεια μίλησα με τον Nate Klug, διευθυντή της περιοδείας, ο οποίος μου είπε και μου είπε ότι όλα τα χρήματα είχαν σταλεί στο βανάκι μας και ότι έπρεπε να με πληρώσει ο ίδιος ο Nige. Κι έτσι αφού δεν με πλήρωσε και μετά την εμφάνιση στο Anaheim τους ανακοίνωσα οτι αποχωρώ. No Pay No Way No Show! Ως εκ τούτου όσα είπε στην μετέπειτα συνέντευξή του ήταν ψευδές. Αποχώρησα απο μόνος την Δευτέρα επειδή δεν πληρώθηκα για την τελευταία εβδομάδα της περιοδείας. Ο Nige Rockett δηλώνει οτι απολύθηκα εξαιτίας ενός υποβολέα που είναι για τα  σκουπίδια. Θα ήθελα να προσθέσω πως αν πληρώσουν τον κύριο Sy Keeler θα πρέπει να αυξηθεί στο διπλάσιο το ποσό που του αναλογεί εξαιτίας της συμπεριφοράς του κυρίου Rockett. Αποχώρησα απο την περιοδεία επειδή δεν πληρωνόμουν. Ο Nige δεν είχε καμία πρόθεση να με πληρώσει.  Αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν παίζω στα τελευταία shows. Με απείλησε λέγοντάς μου "Θα σε δω στο Blabbermouth". Είναι κρίμα που έφτασε να λέει ψέματα στα μέσα ενημέρωσης. Θα μπορούσα να πω πολλά περισσότερα, αν είναι απαραίτητο, αλλά θα σταματήσω εδώ τώρα. " 



Η εκδοχή ωστόσο του Nige Rockett είναι εντελώς διαφορετική. Η απάντησή του στα λεγόμενα του Turbin  είναι η εξής:
"Neil σου προτείνω να διαγράψεις εντελώς την συκοφαντική αυτή ανακοίνωση, διαφορετικά θα μιλήσεις με τους δικηγόρους μας. Οι Onslaught  θα κάνουν πολύ σύντομα αναλυτική δήλωση σχετικά με την αποχώρησή σας. Πρέπει να δηλώσω επίσης οτι τα χρήματα στον κύριο Turbin έχουν καταβληθεί στο ακέραιο κάθε εβδομάδα όπως ορίζεται στο συμβόλαιο. Και έχουμε στοιχεία που επιβεβαιώνουν κάθε μία από αυτές τις πληρωμές αυτές. Στην πραγματικότητα, ο Turbin πληρώθηκε  300%  παραπάνω απο τα υπόλοιπα μέλη των Onslaught . Πείτε του να αρνηθεί αυτά που λέω...! Και για την διαγραφή των δημοσιεύσεών μου στην σελίδα του Turbin στο facebook: "Γιατί διέγραψες τα μηνύματά μου Turbin, φοβάσαι την αλήθεια???" Τα πράγματα ποτέ δεν ξεκίνησε καλά με τον Neil. Είχε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μάθει τα τραγούδια. Στο πρώτο μας show στην Νέα Υόρκη εμφανίστηκε στη σκηνή με υποβολέα, και ο υποβολέας αυτός ήταν ακόμα στη σκηνή χθές. Έτσι θα κάνω το καλύτερο για να λάβω τραγουδιστή. Οι εμφανίσεις συνεχίζονται. Θέλω να πω, έχουμε κάνει αυτή την περιοδεία, και δεν θα παραλείψετε τις τελευταίες  2 συναυλίες. Εννοώ οτι απλά πρέπει  να το κάνουμε."



Παρακάτω μπορείτε να δείτε video απο την εμφάνιση των Onslaught  στις 24 Νοεμβρίου στο Anaheim στην Καλιφόρνια





Ενώ στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Rocket





Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: