About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

GUNS N’ ROSES: Η βιογραφία τους στην μεγάλη οθόνη



Η βιογραφία των Guns N' Roses του Marc Canter"Reckless Road: Guns N' Roses And The Making Of Appetite For Destruction", αναμένεται να γυριστεί σε ταινία , σύμφωνα με δηλώσεις του συγγραφέα.

Ο Canter αναφέρει οτι η ταινία ήδη επεξεργάζεται τους τελευταίους 4 μήνες και σε αυτήν θα λάβουν μέρος μεγάλα ονόματα.

Η εν λόγω βιογραφία που κυκλοφόρησε το 2008, μιλά για το ντεμπούτο album της μπάντας "Appetite for Destruction" που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Περιέχει συνεντεύξεις των Slash, Duff McKagan και Steven Adler, καθώς και groupies, πρώην μάνατζερ και συνεργατών του συγκροτήματος κ.α.


Γράφοντας στην ανεπίσημη σελίδα των Guns N' Roses, MyGNRForum.com, ο συγγραφέας ανέφερε τα εξής:

"Έχω να πω οτι το σενάριο, το οποίο εξακολουθεί να γράφεται, μέχρι στιγμής είναι πολύ cool. Όλοι οι ηθοποιοί κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους . Όταν θα μάθετε ποιος σκηνοθετεί την ταινία θα καταλάβετε οτι θα είναι πολύ cool. Σε καμία περίπτωση η ταινία δεν θα είναι κιτς, 'όπως το "Rock Star "  [ταινία της της Warner Bros με πρωταγωνιστή Mark Wahlberg, που πραγματεύεται την ζωή του Tim 'Ripper' Owens και το πώς έφτασε απο πωλητής και frontman μπάντας διασκευών στους Judas Priest,  σε  να γίνει μέλος των Judas Priest."


Σχετικά με το αν τα πρώην και νυν μέλη της μπάντας - συμπεριλαμβανομένου του Axl Rose- υποστηρίζουν το εν λόγω εγχείρημα ανέφερε τα ακόλουθα:

"Ο Axl, δεν υποστηρίζει τίποτα που έχει να κάνει με την παλιά μπάντα, εκτός απο το να ερμηνεύει ζωντανά τα κομμάτια της. Ωστόσο πιστεύω οτι θα είναι χαρούμενος με το γεγονός οτι κάποιες ιστορίες που είχαν ειπωθεί εκείνο το διάστημα και δεν είχαν ολοκληρωθεί ή είχαν ειπωθεί λάθος, ξεκαθαρίζονται. Έτσι καταγράφοντας κάποια απο αυτά τα γεγονότα θα είναι καλό για αυτόν.  Πρέπει να γνωρίζει οτι τον υποστηρίζω και πως όλα θα γίνουν σωστά. Η ιστορία είναι πολύ σημαντική και για αυτό ο Axl ήταν αυτός που περισσότερο απο κάθε άλλο υποστήριξε την καταγραφή της ιστορίας των Guns N' Roses όταν ξεκίνησα να την γράφω. "

Ο Canter ο οποίος είναι φίλος του Slash τα τελευταία 35 χρόνια προσέθεσε για τον Axl που δεν συμφωνεί με το όλο εγχείρημα:
"Του έδωσα ένα αντίγραφο, προσχέδιο του βιβλίου, έναν μήνα πριν εκτυπωθεί αλλά ποτέ δεν έλαβα απάντησή του. Αν υπήρχε κάτι που ο ίδιος θα ήθελε να προσθέσει, θα το είχα προσθέσει. 


Μέχρι στιγμής πάντως  δεν έχει γίνει γνωστό το cast των ηθοποιών ή το όνομα του σκηνοθέτη.




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: