About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ARCH ENEMY: Ανακοίνωσαν τον νέο τους κιθαρίστα



Οι ARCH ENEMY, με ανακοίνωσή τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, υποδέχονται τον Jeff Loomis (ex-Nevermore), ως νέο κιθαρίστα της μπάντας για την επερχόμενη Ευρωπαϊκή τους περιοδεία που ξεκινά στις 26 Νοεμβρίου απο την Γαλλία, αλλά και για τις επόμενες εμφανίσεις τους  που αναμένεται να γίνουν το 2015.


Ο Loomis δήλωσε σχετικά:
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παίζω με τους Arch Enemy. Με τον Michael Amott έχουμε διατηρήσει επικοινωνία όλα αυτα τα χρόνια, απο τότε που κάναμε μαζί περιοδεία, όταν έπαιζα με τους Nevermore. Όχι μόνο θαυμάζω το παίξιμό του και την σύνθεση των κομματιών του, αλλά τον θεωρώ και στενό φίλο μου. Πραγματικά ανυπομονώ να μοιραστώ την σκηνή με τους Michael, Sharlee, Daniel και Alissa . Το 2015 πρόκειται να είναι σπουδαία χρονιά ... Θα σας δω όλους στην περιοδεία! "


Μετά από μια μεγάλη περίοδο εντατικής περιοδείας στην υποστήριξη του θρυλικού τους album "War Eternal", οι Arch Enemy και ο  Nick Cordle, χωρίζουν τους δρόμους τους, με τον δεύτερο να δηλώνει :

 "Πιστεύω οτι με το "War Eternal", γράψαμε ένα album που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, και τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον"



Οι οπαδοί της μπάντας στις ΗΠΑ, θα είναι σε θέση να δουν τον Christopher Amott (αδελφό του ιδρυτή / ηγέτη των Arch Enemy,  Michael Amott) να επανενώνεται με την μπάντα για το υπόλοιπο της αμερικανικής τους περιοδείας.



Ο κιθαρίστας της μπάντας Michael Amott σχολίασε με την σειρά του τα εξής:

"Ευχόμαστε όλοι στον Nick τα καλύτερα στις νέες προσπάθειές του και είμαστε σίγουροι ότι θα ακούσετε πολύ περισσότερα από αυτόν. Επίσης είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στον αδελφό μου Christopher για την συνεισφορά του στην ολοκλήρωση της τρέχουσας περιοδείας μας στην Αμερική" 

"Η προοπτική συνεργασίας με τον Jeff Loomis προχωράει και είναι πραγματικά τέλεια! Ο Jeff Loomis είναι ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες στον metal κόσμο κατά τη γνώμη μου, αλλά και για χρόνια, ένας πολύ καλός φίλος. Ανυπομονώ να σκίσουμε την σκηνή μαζί, σε όλο τον κόσμο καθώς και να συνεχίζουμε τον κύκλο περιοδείας του "War Eternal", το επόμενο έτος και ακόμα παραπέρα"








Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: