About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ: Έφυγε απο τη ζωή...


Έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο, σε ηλικία 60 ετών,  τα ξημερώματα ο γνωστός αγαπημένος  τραγουδιστής και ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.


Το νοσοκομείο, οπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα εξέδωσε το παρακάτω ανακοινωθέν:
«O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια.»


Ο χαρισματικός καλλιτέχνης γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1954 στο Κιλκίς με καταγωγή απο τον Πειραιά,  όπου και μεγάλωσε.  Συνεργάστηκε με την Αφροδίτη Μάνου, τον Θάνο Μικρούτσικο, Μίμη Πλέσσα, Διονύση Σαββόπουλο και άλλους, ενώ έχει γράψει στίχους για καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.α.

Ο ίδιος κυκλοφόρησε τέσσερα album  ["Μπουλάς Ελλάς" (1986), "Ας Πρόσεχες" (1988), "Ζαμανφού" (1992), "Έκθεση Ιδεών" (1998)] , ενώ συμμετείχε σε πολλές ταινίες αλλά και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν : Οι γενναίοι της νύχτας», μαζί με τους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη, οπου και διέκοψε τις εμφανίσεις του λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: