About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

VISIONS OF ATLANTIS: Ολοκληρωτική αλλαγή στην σύνθεσή τους


Ο drummer των VISIONS OF ATLANTIS, Thomas Caser ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της μπάντας στο Facebook, την ολοκληρωτική αλλαγή στην σύνθεσή της.


Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Οι VOA υποδέχονται θερμά την Γαλλίδα σοπράνο Clémentine Delauney και τον Αυστριακό τραγουδιστή Siegfried Samer ως νέους front τραγουδιστές της μπάντας. 
Επιπλέον οι VOA επιστρέφουν στις ρίζες τους με την επανασύνδεση των ιδρυτικών μελών Werner Fiedler (κιθάρες), Chris Kamper (synths), Mike Koren (μπάσο) και Thomas Caser (τύμπανα). 

Ήταν κυρίως δική μου απόφαση - Thomas - το μόνο ιδρυτικό μέλος που έχει απομείνει. 
Θα πώ την αλήθεια,  θα σας πω ότι οι Visions Of Atlantis επιστρέφουν στο σπίτι τους, και θα πλεύσουν στα παλιά και γνωστά μουσικά μονοπάτια τους. Τα μονοπάτια που είχαν αρχικά ανακαλυφθεί με τα ιδρυτικά μέλη μέσω της φιλίας και του πάθους για την μουσική  που θέλαμε να δημιουργήσουμε.

Παρά το γεγονός ότι το ταξίδι,  μετά από νέες ακτές που έχουν ανακαλυφθεί απο το "Trinity" και μετά, υπήρξε επιτυχής, το έργο και το μουσικό αποτέλεσμα έγιναν πιο θολά και πιο θολά στο τέλος και τελικά κατέληξε  σε κάτι που η αρχική ιδέα & πνεύμα δεν είναι ανεπαρκές πια.

Πολλά πράγματα έχουν συμβεί. Κάποια καλά και κάποια κακά. Μερικές φορές το κακό είναι επικρατέστερο του καλού όπως οι μεγάλες ιστιοπλοϊκές διαδρομές μπορεί να αλλάξουν τους ανθρώπους και απαιτεί πολλή ενέργεια και αντοχή .... 

Επίσης η ανταρσία έχει πάντα το τίμημά της...
Ως εκ τούτου, έχουμε αποφασίσει να προσλάβουμε νέο πλήρωμα, να κατεβάσουμε τα πανιά και να γυρίσουμε πίσω στην πορεία που αρχικά είχαμε δεσμευτεί. Η θάλασσα είναι σκοτεινή, τα νερά βαθιά και άγνωστα ...

Αυτό είναι και θα είναι το τελευταίο και τελικό line up των VOA. Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο άλμπουμ, προγραμματίζονται shows και θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Η μπάντα είναι περισσότερο VOA απ' ότι ήταν ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Παρ 'όλα αυτά, η ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας πηγαίνει στον  Mario Plank Maxi Nil  και ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στους Martin Harb και Cris Tian!

Μέσα στις επόμενες μέρες, θα δημοσιεύσουμε τις δηλώσεις από τα νέα και όχι τόσο νέα μέλη των VOA.

Τα πρώην μέλη Maxi Nil, Mario Plank, Cris Tian και ο Martin Harb, θα δημοσιεύσουν ανακοινώσεις στην επίσημη σελίδα των  VOA στο Facebook , αλλά και θα δημοσιεύσουν πιο λεπτομερείς δηλώσεις στα site τους."








Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: