About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

To BRUTALITY OVER SANITY DEATHFEST VOL. ΙΙΙ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη



To BRUTALITY OVER SANITY είναι το μοναδικό ίσως extreme fest επί Ελληνικού εδάφους, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με τον DEATH METAL ήχο. Εδώ και δύο χρόνια έχει κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω της συνεπούς διοργάνωσης, καθώς και της ποιότητας των συγκροτημάτων τα οποία συμμετέχουν! Η συνέπεια της διοργάνωσης, η οποία δεν βρίσκεται μόνο στην διεξαγωγή του εκάστοτε fest, η οποία κάθε χρονιά ήταν υποδειγματική, αλλά και στην υπόσχεση οτι σε κάθε νέα χρονιά το fest, θα παρουσιάζεται αρκετά επίπεδα ανώτερο απ’οτι την προηγούμενη!

Έτσι λοιπόν και φέτος το BRUTALITY OVER SANITY DEATHFEST VOL. ΙΙΙ έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας death metal-ικής κοινότητας με μια σύνθεση η οποία καθιερώνει το fest ανάμεσα στα ‘’must see’’ του Έλληνα ακραίου οπαδού!

Κατ’αρχάς να ξεκινίσουμε λέγοντας οτι το φετινό fest θα είναι διήμερο, με τη συμμετοχή συνολικά 20 μπαντών! Καλά ακούσατε..Αυτές τις δύο μέρες, 25 και 26 Μαίου, θα παρελάσουν απο μπροστά σας 19 απο τις καλύτερες μπάντες που η Ελλάδα έχει να προσφέρει στο συγκεκριμένο ιδίωμα , καθώς επίσης και μια ξένη σαν headlining act και τις δύο ημέρες.

Η ξένη μπάντα δεν είναι άλλη από τους γνωστούς και μη εξαιρεταίους Γερμανούς DEFEATED SANITY. Μάστορες στην καφρίλα και με νέο δίσκο, ο οποίος τσακίζει κόκκαλα, για πρώτη φορά επι ελληνικού εδάφους θα παρουσιάσουν τον καινούργιο δίσκο τους χωρίς όμως να ξεχάσουν το ένδοξο παρελθόν τους. Τους Γερμανούς brutalers, θα πλαισιώσουν τα παρακάτω θηρία της ελληνικής σκηνης μοιρασμένα στις δύο μέρες .

Το Σάββατο 25/05 στην Αθήνα με σειρά  εμφάνισης απο τον πρώτο, οι: Abyssus, One of These Days, Abnormal Inhumane, War Possession, The Anal Treatment XXXperience, Resurgency, Mallediction, Mortal Torment, Head Cleaner καθώς και οι παλιές καραβάνες του χώρου, Death Courier σε μια guest εμφάνιση.

Tην Κυριακή 26/05 στη Θεσσαλονίκη οι : Decomposed Existence, Wreckage, Delete the Mass, Ixpapalotl, Birth Τhrough Gore, Carnal Redemption, Nocturnal Vomit, Necrovorous και Terrordrome.

Ένα διήμερο σκέτη κόλαση λοιπόν, γεμάτο με death metal ήχους. Από old school death metal σε death grind σε guttural death metal και τούμπαλιν. Πραγματικά ένα Σαββατοκύριακο το οποίο δεν πρέπει να χάσει κανένας οπαδός του ακραίου ήχου. Το ακραίο αυτο φεστιβάλ θα μοιραστεί ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα( Σάββατο στο ΑΝ Club στην Αθήνα και Κυριακή στο club Εightball στη Θεσσαλονίκη).

 Η τιμή του εισιτηρίου είναι πραγματικά ανύπαρκτη καθώς για όλο αυτο το κρεσέντο καφρίλας, το αντίτιμο είναι μόνο 8 ευρώ! Με 8 ευρώ την ημέρα μπορεί κάποιος να απολαύσει τις καλύτερες μπάντες του ελληνικού ακραίου ήχου και μια απο τις καλύτερες ευρωπαικές και μάλιστα στην παρουσίαση ενός δίσκου για τον οποίο ήδη παραμιλάει πολύς κόσμος!

25 και 26 Μαΐου λοιπόν όλοι σε ΑΝ Club και Εightball για καφρίλες και ανοσιουργήματα ανευ προηγουμένου!  Άντε και του χρόνου σε μεγαλύτερα club ή και γιατί όχι… BRUTALITY OVER SANITY OPEN AIR……ωραίο δεν ακούγεται;
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: