About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

TIM LAMBESIS (As I Lay Dying): $3.000.000 εγγύηση για την αποφυλάκισή του

TIM LAMBESIS (As I Lay Dying): $3.000.000 εγγύηση για την αποφυλάκισή του

Ο Tim Lambesis παραβρέθηκε χθες στο Ανώτατο Δικαστήριο San Diego County Superior Court , για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες. Την δίκη παρακολούθησαν φίλοι και οπαδοί του.

Το δικαστήριο, μέσω της  Claudia Grasso, ανέφερε οτι ο frontman των As I Lay Dying  πριν απο μερικούς μήνες, συγκεκριμένα τον Αύγουστο,  έστειλε ένα e-mail  στην σύζυγό του, λέγοντας της οτι δεν την αγαπάει και πως πλέον  δεν πιστεύει στον Θεό. Η σύζυγός του έμαθε λίγο αργότερα οτι ο Lambesis είχε πολλές εξωσυζυγικές  σχέσεις.

 Η άκρη σχετικά με την πρόθεσή του να σκοτώσει την σύζυγό του ,  βρέθηκε όταν ο Lambesis φέρεται να είπε σε κάποιον στο γυμναστήριο όπου γυμνάζονταν, οτι ήθελε την σύζυγό του νεκρή απο πληρωμένο δολοφόνο,

Όταν έφτασε αυτό  στα αυτιά των αστυνομικών, έστειλαν ένα μυστικό αστυνομικό να υποδυθεί έναν πληρωμένο δολοφόνο με το παρατσούκλι "RED". Ο Lambesis του έδωσε $1,000, την διέυθυνση της συζύγου του, φωτογραφίες της  και τους κωδικούς της πόρτας του σπιτιού της.

Όλος ο διάλογος μεταξύ Lambesi και αστυνομικού έχει καταγραφεί σε ήχο , φέρεται να είπε ξεκάθαρα στον αστυνομικό οτι ήθελε την γυναίκα του νεκρή.

Ο Lambesis κρατείται στις φυλακές του San Diego, και η εγγύησή του έχει οριστεί απο τον πρόεδρο του Ανώταστου Δικαστηρίου,Martin Staven, ανέρχεται  στα 3 εκατομμύρια δολάρια.  Επίσης όταν αποφυλακιστεί θα πρέπει να φοράει ένα GPS παρακολούθησης  και να μείνει μακρυά απο την γυναίκα και τα τρία παιδιά τους. 

Ο ίδιος πάντως δηλώνει αθώος.

Σε περίπτωση που καταδικαστεί, αντιμετωπίζει εννέα χρόνια κράτησης σε κρατική φυλακή.
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: