About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ROTTING CHRIST over CRETE 2013


STARGAZER METAL RADIO SHOW presents:

ROTTING CHRIST over CRETE 2013

• 17/5 ΣΗΤΕΙΑ (ΤΗΕ WALL) Διοργάνωση: RADIO SPIRIT & STARGAZER
• 18/5 ΡΕΘΥΜΝΟ (ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ) Διοργάνωση: ΣΚΙΕΣ
• 19/5 ΗΡΑΚΛΕΙΟ (CINE STUDIO) Διοργάνωση: STARGAZER

- support bands: SIROCCO (IRE), DISOLVO ANIMUS (GR)
- special guests: OBZERV (18/5), INDUSTRY OF NIGHTMARES (19/5)
- είσοδος 10€

(Όποιος θα είναι στο live στη Σητεία ή του Ρεθύμνου, θα μπορεί να είναι και στο Ηράκλειο, την Κυριακή 19/5 μόνο με 5€!)

Δελτίο Τύπου:

Η ραδιοφωνική εκπομπή STARGAZER παρουσιάζει την κρητική περιοδεία των Rotting Christ στα πλαίσια της προώθησης του νέου album "ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ"
ROTTING CHRIST
SIROCCO (Ire)
DISOLVO ANIMUS
+ special guests: OBZERV + INDUSTRY OF NIGHTMARES
ROTTING CHRIST.

H μπάντα-σταθμός που δεν χρειάζεται ούτε ίχνος προλόγου, επιστρέφει στην Κρήτη στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου album «Κατά τον Δαίμονα Εαυτού», με ολοκαίνουριο υλικό και νέα σύνθεση. 3 και οι προγραμματισμένες εμφανίσεις:

- Σητεία (17/05) στο Wall (διοργάνωση Radio Spirit & Stargazer)
- Ρέθυμνο (18/05) στην Περιηγητική Λέσχη (διοργάνωση ΣΚΙΕΣ)
- Ηράκλειο (19/05) στο Cine Studio (διοργάνωση Stargazer)

H στενή σχέση των ROTTING CHRIST με την Κρήτη κρατάει χρόνια, με το κοινό του νησιού να αποτελεί πάντα ένα από τα πιο βαθιά μυημένα στον ήχο τους, από τις πρώτες μέρες ως και σήμερα. Το Μάιο του 2013 λοιπόν, οι απόλυτα ανανεωμένοι και πάντοτε ετοιμοπόλεμοι ROTTING CHRISΤ σας καλούν να τους ακολουθήσετε σε 3 live που αναμένεται να αφήσουν ιστορία! Έχουμε όμως και συνέχεια…

Οι Folk Heavy/Thrashers SIROCCO θα καταφθάσουν με πολεμικές διαθέσεις από την Ιρλανδία αποκλειστικά και μόνο για να θα ακολουθήσουν τους RC σε όλες τις στάσεις της περιοδείας τους στο νησί μας. Έχοντας ήδη 3 κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, μεγάλη εμπειρία στο σανίδι support σε μεγάλα ονόματα αλλά και όντας ήδη γνωστοί στο ελληνικό κοινό με αρκετές headline εμφανίσεις στη χώρα μας στο πρόσφατο παρελθόν, έρχονται για πρώτη φορά στην Κρήτη με σκοπό… ιερό!

Το Κρητικό κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει από κοντά μια από τις πλέον ανερχόμενες μπάντες στον ελληνικό ακραίο ήχο που ακούει στο όνομα DISOLVO ANIMUS. Με το ολόφρεσκο και ταυτόχρονα εξαιρετικό ντεμπούτο τους “Aphesis” στις αποσκευές, οι DISOLVO ANIMUS θα αποτελέσουν το βασικό εγχώριο opening των στάσεων της περιοδείας των RC στην Κρήτη, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τί υψηλού επιπέδου μπάντες γεννά το ελληνικό underground. Φυσικά, δεν θα λείψουν και οι οι special guests από το νησί μας.

Οι OBZERV θα ανοίξουν τη βραδιά του Σαββάτου 18/05 στο Ρέθυμνο, μια μπάντα πολλά υποσχόμενη, έχοντας αφήσει άριστες εντυπώσεις με το πρόσφατο demo και με όλες τις ως τώρα εμφανίσεις της, μεταξύ των οποίων και στο τελευταίο Chania Rock Festival.

Οι INDUSTRY OF NIGHTMARES θα είναι το opening της Κυριακής 19/05 στο Ηράκλειο, άξιοι πρεσβευτές της ντόπιας σκηνής που μετρούν αρκετά χρόνια παρουσίας και δράσης στο νησί μας, με αρκετά live στο ενεργητικό τους και ένα EP.

Μετά το «Κρήτη Εάλω» του 2010, οι ROTTING CHRIST επιστρέφουν στη λεβεντογέννα για 3 ξεχωριστά live με δαιμονικό νέο δίσκο και με το πιο πλούσιο support πακέτο.

ΚΡΗΤΗ - ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ!
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: