About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

GAUNTLET: "Break the chains" review

METAL,METAL,METAL. '80s Heavy fucking metal ! Αυτό ακριβώς παίζουν οι Gauntlet στό demo "Break the chains" πού κυκλοφόρησαν πρίν απο λίγο καίρο και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου 2013.
GAUNTLET:  "Break the chains" review

METAL,METAL,METAL.

'80s Heavy fucking metal !  Αυτό ακριβώς παίζουν οι Gauntlet στό demo  "Break the chains" πού κυκλοφόρησαν πρίν απο λίγο καίρο και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου 2013.

Το demo περιέχει τέσσερα κομμάτια τα οποία στεκόνται ολα σε υψηλό επίπεδο, χωρίς καποίο απο αυτά να υστερεί σε ποιότητα,  με αγαπήμενο μου απο αυτά το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του demo "Don't Run Away".

Το artwork του CD είναι προσεγμένο, χωρίς να είναι φορτωμένο, δίνοντας ταυτόχρονα όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την δουλειά τους, και στο εσωτερικό του περιλαμβάνονται οι στίχοι των κομματιών.

Μετά απο πάρα πολλά ακούσματα που έκανα, γιατί πραγματικά ενθουσιάστηκα με την δουλειά τούς και πατήσανε το αδύνατο σημείο μου, που είναι ο ήχος του 80s heavy metal,  κατέληξα στο συμπέρασμα οτι μέσα σε αυτό το demo κρύβονται ολα οσα αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε στήν μουσική αυτή, στόν μαγικό κόσμο του heavy metal.

Οι Gauntlet μας δείχνουν τo πως πρέπει να παίζεται το metal χωρίς πολλά  "στολίδια και φανταχτερές" παραγωγές. Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους αγαπάνε αυτήν την μουσική να το προμηθευτούν και να το ακούσουν και σίγουρα δεν θα χάσουν. Εξάλλου τα παίδια το διανέμουν δωρεάν.

Καλή ακρόαση σε όλους.

Υ.Σ. Χίλια μπράβο παιδιά συνεχίστε με την ίδια θέληση να μας δώσετε και στήν επόμενη κυκλοφορία σας το ίδιο καλή μουσική.


Break the chains - Τracklisting:
1.Break the Chains     04:29     
2.Hearts of Metal     03:34     
3.Don't Run Away     04:46     
4.Day of No Return     07:07


Line up:
Lyberis Lyberopoulos : Bass
Charis Kambitsis :        Drums  
George Daras :            Guitars
Nikos Bardosis:           Guitars
Charis Tzanetis :          Vocals


Websites:
https://www.facebook.com/gauntlet.gr
http://www.myspace.com/600062606
https://twitter.com/Gauntlethellas



 "Panos"  for BBR



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: