About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

DEATHVALVES: "Deathvalves" review

Οι Deathvalves σχηματίστηκαν το 2006 και ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν την 1η τους δουλειά με τίτλο “Wild Rock’n’Roll Obsession” . Εδώ έχουμε να κάνουμε με την τελευταία τους ομώνυμη δουλειά, "Deathvalves"
DEATHVALVES: "Deathvalves" review


Οι Deathvalves  σχηματίστηκαν το 2006 και ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν την 1η τους δουλειά με τίτλο  “Wild Rock’n’Roll Obsession” .

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την τελευταία τους ομώνυμη δουλειά,  "Deathvalves"

Το album αποτελείται από 15 (!) κομμάτια, με κυρίως hard ύφος, metal στιγμές και αρκετά ξεσηκωτικά riffs. Αν μη τι άλλο χορταστικό album που το ακούς άνετα ολόκληρο χωρίς να σε κουράζει. Ίσα ίσα το ευχαριστιέσαι όσο περισσότερο το ακούς.

Το πλεονέκτημα των Deathvalves είναι ο ήχος και τα φωνητικά κυρίως που δεν θυμίζουν άλλες μπάντες αλλά διατηρούν το δικό τους ξεχωριστό στυλ.

Ακούγοντας το πρώτο κομμάτι του album  “Think Faster” καταλαβαίνεις τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια. Ξεχωρίζουν τα “Pussyhat”, “Blues” Hate Me και “Burn the engine” όπως και το “Salvation” με την δυνατή εισαγωγή του.  Πιο μελωδικά τα “Red rose” και “Forgotten love”.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ το “Simple thing” με τα σκοτεινά φωνητικά και το ρεφραίν που σου μένει, θυμίζοντας και λίγο Paradise Lost στα μελωδικά τους! Το album κλείνει με το “I”, σκοτεινά και βασανιστικά όπως πρέπει.

Δυνατός δίσκος, δεμένη μπάντα, ωραίες συνθέσεις-riffs-ιδέες,  γεμάτος  ιδιαίτερος heavy ήχος, 15 tracks (1 ώρα και πλέον διάρκεια!)… Τι άλλο θέλετε για να κάνετε δωρεάν download τα 11 κομμάτια από το επίσημο site της μπάντας ή γιατί όχι να το αγοράσετε με αντίτιμο 5€ με τα 15 κομμάτια! Σίγουρα αξίζει! 



Tracklist:
01. Think Faster
02. Hate Me
03. Pussyhat
04. No Resistance
05. Salvation
06. Red Rose
07. Simple Thing
08. Blues
09. Miss You
10. Religius Truth
11. Forgoten Love
12. Misery
13. Execution
14. Burn The Engine Again
15. I

Line up:
T. Syndrome – Guitars & Vocals
Chris Red – Bass & Backing Vocals
Sakis – Drums & Backing Vocals


Websites:
www.deathvalves.com
www.facebook.com/deathvalves


"reviving"  for BBR

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: