About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

TRAINING ICARUS: Demo review

Training Ιcarus, μια νεα Βρετανική μπάντα και συγκεκριμένα απο το Λονδίνο, που μέσα στο 2012 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλειά "Stand Aside" (Demo - 2012), το οποίο κινείται στο χώρο του μελωδικού heavy metal και hard rock με γυναικεία φωνητικά απο την Leigh Turner.
TRAINING ICARUS: Demo review

Training Ιcarus, μια νεα Βρετανική μπάντα και συγκεκριμένα απο το Λονδίνο, που μέσα στο 2012 κυκλοφόρησαν  την πρώτη τους δουλειά "Stand Aside" (Demo - 2012),  το οποίο κινείται στο χώρο του μελωδικού heavy metal και hard rock με γυναικεία φωνητικά απο την Leigh Turner.

Η κιθαριστική δουλειά που ανήκει στον Martin Eldon ειναι πραγματικά εξαιρετική και σε πολλά σημεάα ξεσηκωτική,  πράγμα που θα βοηθήσει πάρα πολυ στα live  του συγκροτήματος.

'Ολο το demo ακούγεται πάρα πολυ ευχάριστα απο την αρχή μέχρι το τέλος , με αποκορύφωμα το "Nightmares"  το οποίο είναι με διαφορά η καλύτερη σύνθεση του demo.

Χωρίς να έχουν να προσθέσουν  κάτι καινούργιο στην μουσική,  (πως να γίνει αυτό άλλωστε,  καμία μπάντα  πλέον δεν μπορεί,  αφου έχουν παιχτεί τα πάντα τα τελευταία 30 χρόνια),  οι Training Icarus παίζουν αρκετά τίμια και παθιασμένα το υλικό τους,  και νομίζω οτι αυτό ειναι παραπάνω απο αρκετό στην σημερινή μουσική σκηνή.

θα σας θυμίσουν ίσως αρκετές μπάντες του χώρου, όπως μου θύμισαν και εμένα άλλωστε,  για παράδειγμα  Nightwish και Iron Maiden που ειναι εμφανεις η επιρροές τους απο αυτά τα group.

Συνολικα η κυκλοφορία του demo τους είναι κάτι παραπάνω απο ενθαριντική και τα τραγούδια που περιέχονται σε αυτό θα μπορούσαν άνετα  να σταθούν σε μια μελλοντική  full length δουλειά τους.

 Όσοι θα θέλατε να δώσετε μια ευκαιρία στους Training Ιcarus,  στο site τους http://www.trainingicarus.com/   θα βρείτε οτι θέλετε για αυτούς 

Και κάτι τελευταίο για τους Training Ιcarus,  έχουν παίξει support group στον γνωστό σε όλους μας Βlaze Βayley, αλλά και τους Hammerfall, Hell, Wasp , Exodus κ,α.



"Stand Aside" Track- list:
01 - Taking Whats Mine
02 - Inamorato
03 - Nightmares
04 - Now Or Never


Training Ιcarus line-up:
Leigh Turner: Vocals
Michael Bates: Drums 
Martin Eldon: Lead Guitar
Jayson Turner : Bass


Websites:
http://www.trainingicarus.com
www.facebook.com/trainingicarus
twitter.com/TrainingIcarus
www.reverbnation.com/trainingicarus
www.myspace.com/trainingicarus
www.youtube.com/user/TrainingIcarus/videos
trainingicarus.bigcartel.com/


Contact:
Phil Bruce (phil@fullmusiccircle.com)



"Panos" for BBR

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: