About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

TESTAMENT: Συλλεκτικό 7" βινύλιο για την Record Store Day

Οι Testament στα πλαίσια του εορτασμού της Record Store Day, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσω της Nuclear Blast, ένα συλλεκτικό 7'' βινύλιο σε 1000 αντίτυπα, με δύο κομμάτια, διασκευές στο "Animal Magnetism" των Scorpions και το "Powerslave" των Iron Maiden.
TESTAMENT: Συλλεκτικό 7" βινύλιο για την Record Store Day

Οι Testament στα πλαίσια του εορτασμού της Record Store Day, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσω της Nuclear Blast,  ένα συλλεκτικό 7'' βινύλιο σε 1000 αντίτυπα, με δύο κομμάτια, διασκευές στο "Animal Magnetism" των Scorpions και το "Powerslave" των Iron Maiden.

Πρόκειται για δύο bonus κομμάτια που το συγκρότημα ηχογράφησε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του τελευταίου τους album "Dark Roots Of Earth".


Ο Eric Peterson , κιθαρίστας των Testament, είχε δηλώσει σχετικά:

"Επέλεξα το “Animal Magnetism” και κουρδίσαμε στην B. Είναι πολύ χαμηλό και πολύ αργό. Είναι ήδη είδε αργό, υπνωτιστικό κομμάτι αλλά το κατεβάσαμε ακόμα περισσότερο. Εκεί είναι που το κομμάτι σε απορροφάει. Σε βάζει σε μία κατάσταση ύπνωσης, κάτι το οποίο νομίζω ότι θέλανε να κάνουν οι Scorpions με το “Animal Magnetism”. Έχει ένα υπνωτιστικό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του. Το δικό μας σε υπνωτίζει μέχρι θανάτου.
 
Το “Powerslave” είναι ένα κομμάτι που δεν μπορείς να το αλλάξεις επειδή είναι φανταστικό. Αλλά ταίριαζε πολύ με τον υπόλοιπο δίσκο και νομίζω πως το αποδώσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ κοντά στην έκδοση των Maiden αλλά είναι λίγο πιο σφιχτό. Και ο τρόπος με τον οποίο τραγουδάει ο Chuck (Billy) δίνει έναν πολύ ωραίο τόνο. Δεν ακούγεται καθόλου σαν τον Bruce (Dickinson). Ακούγεται ο εαυτός του"

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: