About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

05/01/1969




Γεννιέται στο Canton του  Ohio ο μουσικός και τραγουδιστής Marilyn Manson (Brian Hugh Warner). Μοναχοπαίδι της οικογένειας, με γερμανική και πολωνική καταγωγή

Όταν ήταν παιδί έκανε διάφορες "αρρωστημένες" σκανδαλιές τις οποίες περιγράφει αναλυτικά στην αυτοβιογραφία του "The Long Hard Road Out of Hell" , όπως οι περιπέτειες του με τα ερωτικά παιχνίδια του παππού του (συμπεριλαμβανομένων φετιχ για κτηνοβασία και σαδομαζοχισμό) που τον οδήγησαν στην δημιουργία της μπάντας, Marilyn Manson and the Spooky Kids.

Όταν ήταν μικρός η μητέρα του τον πήγαινε συχνά στην επισκοπιανή εκκλησία, και αργότερα τον έγραψε στο χριστιανικό Heritage School, κάτι που τον έκανε να μισήσει τον Χριστιανισμό.
Όταν αποφοίτησε μπήκε στο κολλέγιο τεχνών που σπούδασε θέατρο και δημοσιογραφία και κέρδισε εμπειρία στο χώρο, γράφοντας άρθρα για ένα μουσικό περιοδικό.

Το 1989 ο Manson μαζί με τον κιθαρίστα Scott Putesky σχημάτισαν τους  Marilyn Manson & the Spooky Kids. Πήρε το όνομα Marilyn Manson συνδυάζοντας το όνομα της Marilyn Monroe με το επίθετο του ψυχοπαθούς δολοφόνου Charles Manson. Αργότερα το όνομα της μπάντας, άλλαξε επίσημα σε σκέτο Marilyn Manson και τα περισσότερα αρχικά μέλη αποχώρησαν και αντικαταστάθηκαν.






 05/01/1973




O Bruce Springsteen κυκλοφορεί το πρώτο του album με τίτλο  "Greetings from Asbury Park, N.J."

Ηχογραφημένο μόλις σε μία εβδομάδα, το album πούλησε  τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας του περίπου 25.000 αντίτυπα.
Τα "Blinded By The Light" και "Spirit In The Night" τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο album κυκλοφόρησαν σαν single αλλά δεν είχαν επιτυχία στα charts.

Όταν αργότερα οι Manfred Mann's Earth Band κυκλοφόρησαν μια διασκευή του "Blinded By The Light" στο album τους "The Roaring Silence" άνέβηκαν στο Νο1 του US charts το 1977

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το album



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: