About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THIN LIZZY: Εξαντλήθηκε και η δεύτερη έκδοση του "The Boys Are Back In Town"

Το βιβλίο “The Boys Are Back In Town” που έγραψε ο κιθαρίστας των Thin Lizzy, Scott Gorham με τον δημοσιογράφο Harry Doherty εξαντλήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι ακολούθησε δεύτερη έκδοση η οποία και αυτή εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως.
THIN LIZZY: Εξαντλήθηκε και η δεύτερη έκδοση  του "The Boys Are Back In Town"

Το βιβλίο “The Boys Are Back In Town”  που έγραψε ο κιθαρίστας των Thin Lizzy,  Scott Gorham με τον δημοσιογράφο Harry Doherty εξαντλήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι ακολούθησε δεύτερη έκδοση η οποία και αυτή εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως.

Έτσι λοιπόν σε λίγες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και η τρίτη έκδοση του βιβλίου

Το επίσημο δελτίου τύπου περιγράφει το βιβλίο ως εξής:

“Ένα από τα συγκροτήματα που όρισαν τον ήχο του 20ου αιώνα, οι Thin Lizzy, ξεκίνησαν το 1969 όταν οι παιδικοί φίλοι Phil Lynott και Brian Downey συναντήθηκαν από τα πρώην μέλη των Them (συγκρότημα του Van Morrison), Eric Wrixon (πλήκτρα) και Eric Bell (κιθάρα). Τώρα για πρώτη φορά την ιστορία λέει ο κιθαρίστας Scott Gorham και ο rock δημοσιογράφος Harry Doherty. 

Η ιστορία του συγκροτήματος λέγεται από άτομα που ήταν άμεσα εμπλεκόμενα με το συγκρότημα όπως πρώην κιθαρίστες, crew, managers, οικογένειες και φίλους. Οι ρίζες τους στο Δουβλίνο ως τρίο με το single “Whiskey In The Jar” και μία σειρά ανεπιτυχών αλλά πολύ δημιουργικών δίσκων. Η μετακίνηση στο Λονδίνο για να κυνηγήσουν το όνειρο ενός μεγάλο rock συγκροτήματος.

 Η χαοτικές αφίξεις και οι αποχωρήσεις πολλών μελών όπως ο Eric Bell (που έφυγε στη μέση μίας συναυλίας), ο Ιρλανδοί κιθαρίστες Gary Moore και Brian Robertson και ο Scott Gorham. Πως οι δίσκοι Jailbreak” και Boys Are Back In Town” οδήγησαν το συγκρότημα στην κορυφή των charts αλλά και πως χρεοκόπησαν. Περιλαμβάνει ιστορίες του συγκροτήματος από τις περιοδείες, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και πως τα χρόνια των πάρτι και τον ατελείωτων περιοδειών τελικά σταμάτησαν και είχαν αντίκτυπο στα μέλη του συγκροτήματος και τα μέλη του. Ο θάνατος του frontman Phil Lynott και η κληρονομιά τους μετά το θάνατο του.”

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: