About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

14/12/1979

To Βρετανικό punk rock συγκρότημα  The Clash, κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία, το τρίτο τους στούντιο album με τίτλο  "London Calling". Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 1980.
Το album αυτό χαρακτηρίζεται απο περισσότερα στοιχεία της ska, funk, pop, soul, jazz, rockabilly, και reggae μουσικής σε σχέση με τις προηγούμενες δύο τους κυκλοφορίες.

Η θεματολογία του "London Calling", βασίζεται στην ανεργία, την κοινωνική μετατόποιση, τις φιλετικές συγκρούσεις, τη χρήση ναρκωτικών και τις ευθύνες της ενήλικης ζωής.

Οι κριτικές του album είχαν ομόφωνα θετικά σχόλια και στην λίστα του Rolling Stone για τα "The 500 Greatest Albums of All Time" θα βρεθεί το 2003 στην 8η θέση.

Έχει πουλήσει πάνω απο 5.000,000 αντίτυπα σε όλον τον κόσμο, έγινε χρυσό στο Ηνωμένο Βασίλειο και πλατινένιο στην Αμερική





14/12/1993



Οι Katatonia κυκλοφορούν  το πρώτο τους full-length album με τίτλο "Dance of December Souls"
Η ηχογράφησή του έγινε τον Απρίλιο του 1993

Οι Katatonia είναι ένα συγκρότημα το οποίο έχει πειραματιστεί αρκετά με τον ήχο και έχει αλλάξει μουσικό προσανατολισμόο πολλές φορές μέχρι να καταλήξει στον alternative – progressive ροκ – metal  ήχο που έχει υιοθετήσει σήμερα.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το album   εδώ


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: